Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problém s instalací MTA:SA

Kalfas

Hráč

1
dnes v 10:32

Zdravím komunito,

po 10ti letech ve mne trklo, že bych si mohl zahrát zase SA multiplayer, ale jak jsem zjistil, tak se od té doby změnilo docela dost věcí. Tenkrát jsem hrál RP server, myslím že to bylo SFB Roleplay dnes již neexitující, takže volba byla jasná nebylo o čem přemýšlet :D 

Bohužel hned při instalaci jsem zjistil, že to nebude tak uplně lehké zprovoznit. Na jedné nejmenované stránce jsem stahl původní GTA:SA u toho mi nešla spustit ani instalace, pak jsem zjistil, že to neni kompatibilní s Windows 10 tak řikám problém bude asi v tom, že dneska už se hraje Multiplayer přes GTA SA definitive edition, ale tím to prý také není....

Může mi někdo polopaticky prosím vysvětlit jak nainstaluju MTA:SA na windows 10? Ideáně bez koupi originálu nebo tak. 

Pokud již někde diskuzi toto téma rozebráno, tak se omlouvám za spam. 

Předem dik za odpověď. S pozdravem nový člen Kalfas. 

jan38

Hráč

68
dnes v 14:37

No zakoupit gta:sa nebo sehnat funkční gta:sa zde nemůžeme napsat odkud zuskat zdarma. Po úspěšném nainstalovani gta:sa staci jit na stránku MTA a tam stahnout MTA pri instalaci MTA vyberes kam instalovat a nasledne pak vybrat slozku kde mas soubory a samotnou hru gta:sa

Kalfas

Hráč

1
dnes v 15:23

GTA SA z toho roku 2004 už neni kompatibilni a nedá se nikde koupit tak jsem myslel že se to dá rozjet přes GTA SA definitive edition ale to se taky nekamarádí s tim MTA ... dřiv byvalo to SA:MP nevim jakej je rozdil mezi MTA a bývalým MTA? 

dnes v 15:37, naposledy upraveno dnes v 15:39 uživatelem Rataj

Ahoj, vítej u nás v komunitě!

Tady máš článek na MTA wiki o tom, kde se dnes dá sehnat originální kopie hry:
https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Where_to_buy_GTASA

Pokud trváš na tom si stáhnout warez kopii, takové odkazy tu nepovolujeme sdílet a většinou jsou pirátské verze stejně zavirované nebo nemusí být funkční a podobně. Takže tam jdeš do vlastního rizika a musíš si to najít sám.

Každopádně GTA:SA z roku 2004 je kompatibilní, přesně tuhle verzi všichni hrajeme i na W10 a W11. Na definitivní edici žádný multiplayer není.

MTA samotné pak stáhneš zde: https://multitheftauto.com/

Jinak instalace je velmi podobná jako u toho SAMP, i v jeho případě potřebuješ prvně hru samotnou a pak až instaluješ multiplayer klient.