Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - RozhodneNeBaca


acaBeNendohzoR

Hráč

69
20.11.2020 09:48, naposledy upraveno 20.11.2020 09:50 uživatelem acaBeNendohzoR

Přezdívka: RozhodneNeBaca

Věk: 18

Zkušenosti: zkušenosti s touto pozicí žádné

Komunikační dovednosti: moje komunikační dovednost je při nejmenším obstojná a to jak v mluvené tak i ve psané formě

Mám čas: poslední dobou jsem schopen na serveru trávit i 6 hodin denně, bohužel je korona a já mám letos maturovat, takže jak to bude v budoucnu nemohu říct

Další informace o mně:

Ahoj Někteří mě také znáte jako Falco/ Fico. Studuji Střední průmyslovou školu obor strojírenství a dodnes toho lituji. Mezi moje záliby patří čtení knih- především o historii, protože mě zajímá, hraní šachu, airsoft, zajímám se o hudbu, i když nemám žádný hudební sluch a na základní škole mi nesvěřili ani triangl. Jednu dobu jsem si říkal, že bych mohl být doktorem nebo záchranářem, ale pak mi došlo, že s mým odporem k tekoucí krvi a tím jak neskutečně křivé ruce mám, mi došlo, že to není dobrý nápad. Také se trochu věnuji myslivosti a když to dopadne, chtěl bych se stát myslivcem. Dříve jsem se také věnoval hasickému sportu ale z nějakého důvodu jsem toho nechal. Jak je asi patrné až moc času trávím u počítače, nejvíce hraním her a neřízenou prokrastinací. Taky mě baví bezúčelné konverzace na internetu.

RP se věnuji již několik let a utopil sem na něm nespočet hodin. Vyzkoušel sem i jiné platformy jako třeba Armu 2, FiveM, nebo Garry's mod. Zde na webu se moc neprojevuji, ale na serveru jsem aktivní stejně jako na předchozích verzích/projektech. Snažím se Rpit co nejrealističněji a nejpodrobněji co v rámci mezí jde. Samozřejmě, že nejsem dokonalý a vševědomý o občas mi mé chování v realitě nefungovalo a někdy nevědomky zarpím totální blbost, ale snažím se aby se to stávalo co nejméně. Co mohu nabídnout? Rychle se učím a rád se přiučím novým věcem. Povrchně se věnuji softwaru, takže bych i mohl pochopit jak a proč některé scripty fungují/ nefungují. Baví mě zjišťovat si informace k tomu abych mohl zlepšit svoje rp a někdy tak strávím více času než samotným hraním. Většinou jsem přátelský, mírný a bezkonfliktní a většina lidí zde se mnou nemá problém.

Proč se chci stát supportem? Určitě je to nová zkušenost kterou bych ocenil. Rp mě neskutečně baví a chtěl bych se dostat na vyšší úroveň a nahlížet na problematiku i z jiné strany. Vím že admini nejsou stroje, ale také chápu, že dlouhé čekání na report může znepřijemnit hraní, takže bych chtěl pomoct tak, jak jen budu umět. Také věřím že by mi to mohlo proniknou více do zdejší komunity která má dle mého pevné jádro kde jsou dobří lidé.

Abych zde nezveličoval jen mé "klady", bylo by fér zmínit i mé nevýhody. Mám problém se sebekritikou a popisem sama sebe, což se rozhodně promítne na této přihlášce. Mám problém formulovat delší věty a skládat souvětí, takže se občas stávají nepřehlednými. I přes to kolik jsem přečetl knih, mám problém s gramatikou a občas napíšu opravdu stupidní hrubku. Možná jste si všimli mé občasné toxicity, vězte že to není nic osobního a ani to nemyslím nějak zle, je to součást mého divného smyslu pro humor stejně jako moje občasné mírně rasistické sklony. Jsem lenoch a občas je pro mě nadbožský úkol dokopat se k tomu abych zvedl zadek a šel dělat něco opravdu produktivního (na MTA to neplatí, tam stačí mlátit do klávesnice a cvakat myší. Ačkoliv sem většinou klidný, existuje spoustu zbytečných věcí co mě iritují, takže se občas neskutečně naštvu bez zjevného důvodu. Také jsem hluchoblbej, takže mi občas lidé musí něco opakovat 2X, 3X, nebo i víckrát. Bydlím v nehostinné pustině podorlických hor a občas se mi do konverzace zaplete nějaký zdejší patvar, kterému nikdo nerozumí. Mám velmi nízké sebevědomí a často ustupuji ostaním lidem.

Možná jsem si posledním odstavcem zkazil šanci na přijatí, ale je fér abych byl upřímný, takže přijmu veškerou kritiku.

Děkuji za pozornost.

Kenny15

Hráč

19
23.11.2020 18:23

Sevas Bačo.

Já si myslím, že bys mohl být super supp, časem i admin. Tvoji přihlášku jsem sice nečetl celou ale podle délky textu jsem usoudil, že bys mohl být v A-Teamu, a udělat tam trošku pořádek. Samozřejmě časem :D

Konečný verdikt zní: ANO

Zdraví tě,

Kenny15

 

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 21
7.12.2020 03:07

Ahoj,

tvá přihláška byla vyhodnocena členy Skimo AT s úrovní 3+ a rozhodli jsme následovně:

Přihláška je přijata. Postupuješ na TS3 pohovor, který proběhne za přítomnosti mě a @neznamy#598.


Powered by LeoSight IFS
LT~60