Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nárvhy na RP? Asi.

RuskyCZ

Hráč

6
14.1.2026 02:54

Zdravíčko lidičky,

nedávno jsem se po letech vrátil na skimo jak já velice rád hlásám každýmu koho potkám :D Na serveru nemám ani z té doby předtím nijak moc nahráno (Je to asi 200 hodin) ale z doby kdy jsem RP opustil a byl sem schopnej zažít spoustu nějákejch zážitků za postavu a teď se do něj vrátil mi přijde že kvalitou pokleslo, a když tu pročítám různě fóra tak nejsem jedinej kdo to vidí. Každopádně mám postavu se kterou bych rád nějak ovlivnil RP ostatním, a teď nemyslím takový ty klasický metody jakože bar nebo ilegál a tak. Prostě něco co by obohatilo scénu a vytvářelo zážitky na který budou rádi lidi vzpomínat. Jen mám trošku okno co by to něco mohlo být a proto se obracím sem, rád bych slyšel nějáký byť už goofy nebo seriozní návrhy na to co by se vám líbilo a já měl motivaci se k tomu nějak dopracovat. Možná taky prostě jen potřebuju přidat větší hloubku postavě, kdo ví :D

14.1.2026 18:18

Jsem šikovnej a omylem jsem si zavřel panel, kde jsem měl rozepsanou zprávu. Tak teď to sepsat znovu.

Ahoj, nejlepší bude zvolit něco, co bude bavit tebe. Pak se snadněji vytváří zábava i pro ostatní.

Pár nápadů:

• Sportovní organizace (na serveru máme baseball, basketbal, šipky, kulečník, ale užitím pasivního RP se dá dělat naprosto cokoliv - například bojová umění, šerm, bowling, golf; taktéž je možné uspořádat běh, plavání, cyklistické závody)
  • Podnik založený na RP (tetovací studio, kadeřník, gym, poliklinika, galerie, kostel, škola; trochu těžší najít zákazníky či pravidelné návštěvníky, ale vše takové by určitě někteří uvítali)
  • Média (ať už televize, rádio, noviny, online zprávy, bulvár, investigativní žurnalistika; podle mě asi nejvíc podceněné RP, média mohou mít obrovský vliv na celkové RP dění na serveru)
  • Divadlo (asi nejtěžší na zorganizování, ale ze zvědavosti by se asi dost lidí přišlo podívat)
  • Bleší trhy (hráči tam můžou přitáhnout cokoliv, čeho se chtějí zbavit a levně nakoupit)
  • Vytvoření nějaké nové RP oblasti (a to myslím jak lokalitou, tak něčím k čemu se hráči mohou přidat - například parta bezdomovců co se někde usídlí, klub rybářů, klub hráčů pokeru)