Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chvilka se starostou


20.11.2020 11:11, naposledy upraveno 20.11.2020 11:34 uživatelem JazeX

Včera, dne 19.11.2020 od 22:00 probíhala na úřadě v Blueberry akce "Chvilka se starostou".

Akci pořádal Ryan Sherwood, starosta Palomino Creek a Joey Barnett, starosta Montgomery. Jedná se o neobyčejný koncept zasedání krajské rady a veřejnosti. Oba starostové se rozhodli uspořádat veřejné zasedání, přičemž ovšem "otočili stůl" a nabídli veřejnosti jedinečnou příležitost se spolupodílet na řízení kraje Red Country.

Všichni přítomní občané tak měli možnost adresovat své problémy a představit je tak svým voleným zastupitelům. Pro úspěch a nadšení, které si z akce zúčastnění odnesli se bude i nadále opakovat.

Nejbližší zasedání je vyhlášeno na 20.11.2020 ve 22:00, v zasedací místnosti úřadu v Blueberry.

Budeme se Vás těšit!

 

Podepsán,
Ryan Sherwood
starosta Palomino Creek

21.11.2020 01:08, naposledy upraveno 21.11.2020 01:16 uživatelem JazeX

Jak bylo oznámeno, konala se i druhá "Chvilka se starostou".

Akce pro krajskou radu byla velmi přínosná a přicházíme se souhrnem, co jsme zvládli probrat.

  1. Výhrady k fungování PSA
    • Občané upozornili krajskou radu na problémy, které mají s PSA. Jde zejména o nošení automatických pušek prakticky při všech úkonech policistů a nedostatečné zablokování oblastí, kde se stala dopravní nehoda.
    • Řešení: Vedení PSA bylo se poznámkami občanů seznámeno a plánuje výcvik, který se bude specializovat právě na zajištění místa nehody. Mimo to se pokusíme i vyjednat podmínky, za kterých policisté budou disponovat automatickými zbraněmi. Současnou situaci vyeskaloval zejména vysoký počet zbraní mezi postavami napojené na podsvětí.

  2. Dopravní situace, vážné dopravní nehody
    • Občané upozornili krajskou radu i svou nespokojenost s dopravou a častými dopravními nehodami, které jsou zapříčiněné zejména častým nedodržením rychlostí.
    • Řešení: Na vytipovaná místa častých dopravních nehod budou nainstalovány radarové systémy, které jsou již umístěné v Los Santos. Krajská rada se pokusí získat kontakt na společnost, která radary instalovala a zajistí přesně totožný systém pro kraj.

  3. Systém půjček pro společnosti
    • Krajská rada s veřejností řešila i systém státních dotací nebo půjček. Jednohlasně se rada s veřejností shodla na tom, že je vhodnější poskytovat společnostem půjčky, než dotace. Takové půjčky budou úročeny nízkou sazbou a částka se rozdělí do vyjednané doby. Celá částka se tak rozdělí do hodin ve vyjednaném splátkové kalendáři, kdy každou hodinu bude společnost půjčku splácet.

 

Občanům mockrát děkujeme za to, že se akce zúčastnili. Dáme veřejnosti včas vědět, kdy opět "otočíme stůl" a přizveme tak občany k jednání prezentovat své problémy a postřehy. Nyní budeme zpracovávat nejen výše zmíněné body.

 

Podepsán,
Ryan Sherwood
starosta Palomino Creek.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024