Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ztracené auta a itemy po permabanu.

včera v 23:34

Ahoj,
chtěl bych tady otevřít jedno téma, které mi přijde dost důležité a myslím si, že by stálo za to ho nějak řešit.

Jde mi hlavně o hráče, kteří jsou na serveru dlouhou dobu a za ty roky si vybudují opravdu velký majetek. Mají věci, ke kterým se už dneska běžní hráči skoro vůbec nedostanou. Ať už jde o blueprint a uniq auta, auta s nízkým VINem, nebo různé itemy, které se dřív daly získat, ale dneska už prakticky ne.

Tyhle věci ten hráč normálně používá, hraje s nimi RP, obchoduje s nimi mezi ostatními a nějak to na serveru žije. Jenže pak přijde situace, kdy ten hráč dostane permanentní ban bez možnosti unbanu (například kvůli sdílení údajů apod., nebudu nikoho jmenovat). Ten člověk tu byl třeba roky a měl věci, které tu byly klidně už před 3 roky, ale v aktuální době už se nedají skoro získat.

Ve chvíli, kdy dostane permaban, se ty věci sice přímo nesmažou, ale v praxi se k nim už nikdo nedostane. Zůstanou třeba v autech, ke kterým má přístup jen ten zabanovaný hráč. Baráky se sice časem automaticky prodají, ale věci, které v autech zůstanou, tak už se pro ně nikdo nedostane.

A to mi přijde jako velká škoda. Hlavně u uniq a BP aut s nízkým VINem nebo u vzácných itemů, které jsou dneska fakt těžko sehnatelné. Spousta hráčů cíleně shání nízké VINy, dělá kolem toho zajímavé RP a má na tom postavené celé příběhy postav. Když se takové věci jen „odstaví“ a už se k nim nikdo nedostane, je to podle mě škoda.

Proto bych to chtěl otevřít k diskuzi a zkusit najít nějaké řešení, aby tyhle věci zbytečně nemizely z oběhu. Neříkám, že se mají automaticky rozdávat nebo že se mají obcházet pravidla, ale možná by šlo vymyslet systém, jak je kontrolovaně vrátit zpátky do hry třeba přes stát, aukce, nebo jiný oficiální způsob.

Za mě je prostě škoda, když dlouhodobě budované a unikátní věci jen tak zůstanou zamčené a už se s nimi dál nedá nijak pracovat, i když by mohly dál přinášet RP a oživit server.

jan38

VIP

69
dnes v 01:30

Ale co když pak dostane unban. Spousta hráčů už tu melo permu a po čase dostali unban. Ano beru to pokud se jedna o účty co maji permu za cheatimg ale u ostatnich ne, jelikož se po nějaké době vrátí a opravdu se změní přičemž ten unban i možná dostanou. Zbytečně by pak přišly že nemají na te postavě své auta.