Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

AmeriCars

Turk0s

Hráč

24
dnes v 10:06, naposledy upraveno dnes v 10:07 uživatelem Turk0s

AmeriCars v San Andreas: Vůně benzínu, hluk motorů a návrat komunitního ducha

Po delší době se opět sešla parta nadšených a odhodlaných lidí, kterým není jedno automobilová komunita na našem krásném ostrově. Společně dokázali vytvořit akci určenou hlavně pro milovníky aut – a že jich tu není málo.

Dnes jsem se přišla podívat na sraz AmeriCars, setkání amerických veteránů, na které přišlo několik fanoušků klasických aut.

Celá akce se nesla v pozitivním duchu a byla doslova poctou starých poctivých strojů. Na místě se objevily legendární kousky jako Dodge Charger, Challenger, Polara, Ford Mustang, F100 a také nádherná Chevrolet Impala – právě v té jsem dorazila i já.

Atmosféra byla přátelská, plná nadšení, rozhovorů o motorech a historii vozů. Bylo poznat, že podobná událost zde dlouho nebyla.

Rozhovor s organizátorem Claytonem Pakowskim

Na závěr akce jsem si udělala krátký rozhovor s organizátorem celé události, Claytonem Pakowskim.

Redaktorka: Dobrý den. Hned na úvod se zeptám – co vás přimělo zorganizovat takovou akci? Co bylo vaší inspirací?

Organizátor: Víte, v San Andreas dlouhou dobu žádná podobná akce nebyla. Prakticky od doby, kdy zmizelo NCM. Přišlo mi to jako velká škoda, a tak jsem se rozhodl to změnit a uspořádat tuto akci.

Redaktorka: Dá se tedy říct, že se snažíte zastoupit za NCM a pokračovat v pořádání akcí pro komunitu?

Organizátor: Ano. Pokud bude mít dnešní akce úspěch, velmi rád zorganizuji další. A abych byl upřímný – něco už se pomalu chystá, ale o tom zatím pomlčím.

Redaktorka: Co vás motivuje k organizování těchto akcí?

Organizátor Tyhle akce mi dělají radost z jednoho důvodu a tím jsou lidi. Když se sejde prostě parta lidí a ještě ke všemu v takovém měřítku jako to bejvalo u NCM, tak je to takový strašně příjemný pocit vidět lidi kolem sebe jak se baví, všichni maj dobrou náladu a proto jsme i několikrát, i když se to netýká aut, tak jsme uspořádali různé akce u nás v Black Canary, například velmi úspěšná Halloweenská párty Dodnes mám ve své kanceláři zarámovanou společnou fotku z té akce. Bylo to užasné a doufám že stejná energie bude i dnes.

Redaktorka: Moje poslední otázka – plánujete do budoucna rozvíjet akce do většího měřítka? Třeba soutěže o hodnotné ceny nebo spolupráci se sponzory?

Organizátor: To je záludná, ale dobrá otázka. (smích) Upřímně jsem o tom zatím do hloubky nepřemýšlel, ale pravděpodobně ano. Větší akce znamenají větší možnosti – a větší příležitosti.

Na závěr bych chtěla poděkovat panu Pakowskému za rozhovor a popřát celé akci mnoho úspěchů.

Pro RCN,
Zoe Fawn