Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA hledá 4 nové kolegy do sboru.

1 2

22.11.2020 15:12, odstraněno 23.11.2020 00:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

pa202

Hráč

40
22.11.2020 15:13

Jméno - Bc. Hieronymus Singh

Datum narození - 09.01.1979

Místo narození - Neumarkt, Nemecko

Místo trvalého pobytu - Montgomery

Vzdělání - Vysokoškolské 1. stupňa

Kurzy / Licence - VP B, C

Telefonní číslo - 786 874

OOC informace

Věk - 18

Funkční mikrofon - ano/ne

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Skoro všetok svoj voľný čas

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Hrávam skôr legálne postavy, illegal RP mi zas tak nevyhovuje

Něco o vás - Volám sa Paťo, ale som zvyknutý, že ma volajú aj Patrik alebo Paprik. Mám 18, zachvíľu 19 rokov a na MTA scéne sa pohybujem od roku 2016. Veľmi rád poslúcham eurobeat alebo hocijakú hudbu z minulého storočia. Pochádzam z Bratislavy a momentálne som v maturitnom ročníku. 

22.11.2020 15:16, odstraněno 22.11.2020 15:18 uživatelem

Kenny15

Hráč

20
22.11.2020 15:36

Jméno - Kenny Wright

Datum narození - 12.10.1990

Místo narození - Kyjov, okr. Hodonín, Česká republika.

Místo trvalého pobytu - Dillimore.

Vzdělání -

ISŠA Brno, obor automechanik - výuční list + 1 rok autoelektrikář, zakončeno maturitou.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, fakulta logistiky a krizového řízení, program ochrany obyvatelstva, zakončeno titulem Bc + rok dodělání titulu Ing.

Kurzy / Licence -

ŘP sk. B,C, C+E, B+E a T

Kurzy First Responder, sebeobrana, kurz bezpečného řízení vozidel nad 3,5 tuny, LIBROS Ostrava.

Telefonní číslo - 478728

OOC informace

Věk - 16

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Já hraji jenom jednu postavu, takže všechen čas co trávím na serveru, většinou tak 2-3 hodiny.

Převážně hraju legální postavy.

Něco o vás - Jmenuji se Štěpán, je mi 16, takže už něco pamatuji. Na RP scéně jsem cca 5 let, takže už mám něco nahráno. Bydlím na Moravě, takže mi občas lidi nerozumí, ale to se dá všechno naučit. Jsem také hasič, který občas zaběhne útok za 18 vteřin, zajímám se o auta, zbraně a všechno možné, co mně zrovna napadne.

Sloužím vlasti!

Kenny15.

22.11.2020 15:56, odstraněno 22.11.2020 17:12 uživatelem

Ironman1M

Hráč

5
22.11.2020 16:31

Vzor pro přihlášku.

Jméno - Elizabeth Crown

Datum narození - 1.1.1985

Místo narození - Praha

Vzdělání - Vysoká škola - Právní

Kurzy / Licence - Vodičský prúkaz B, C.

Telefonní číslo - 659449

OOC informace

Věk - 16

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Dost, tipuji tak 80% času

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální

Něco o vás - Volám sa Matej Slovensku. Ohľadne počítačových hier, hrávam Cs:Go, Multi Theft Auto, normálne Gta:Sa a San Andreas Multiplayer a taktiež Minecraft a samozrejme nesmie chýbať aj Mafia 1. Moja srdcovka je Life is Strange a Life is Strange 2.

DalisDobrota

Hráč

7
22.11.2020 20:13

Jméno - Daniel Votýpka

Datum narození - 4.11.1997

Místo narození - Zlín, Česká republika

Vzdělání - Strojní mechanik s maturitou + mám aprobaci na civilní obranu

Kurzy / Licence - Kurz první pomoci ; Řidičáky typu B,C

Telefonní číslo - 563196

OOC informace

Věk - 23

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Dá se říct, že vždy když budu online na serveru (3 - 4 hodiny)

Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Tak ta osobní stránka ... jmenuji se Daniel, od malička sleduju veškerý sport, ale nejvíce převážně hokej a fotbal. Mám rád lidi, hlavně teda ty chytré, jsem optimista. Jsem milovník filmů a dobré hudby, můj život se nejvíce točí kolem fandění hokeje a fotbalu, myslím že tohle mě nejvíce vystihuje a další věty jsou zbytečné.
Co se týče teď toho virtuálního života, tak na RP mě přivedl můj skvělý kámoš, kterého považuju za bratra od jiné mámy. Řekl mi, že nejlepší server na RP na MTA je právě Skimo a měl pravdu. Trávím tam teď každý den a stále mě to baví, mimo to hraju i SA:MP, Formule 1, NHL, FIFU a tak dále.

Díky za přečtení a vybírejte rozumem.

22.11.2020 22:35, naposledy upraveno 22.11.2020 23:06 uživatelem Schokolade

IC INFORMACE 

Jméno - JUDr. George Wimar Fitzler

Datum narození - 21.04.1992

Místo narození - Mnichov, Německo.

Místo trvalého pobytu - Blueberry.

Vzdělání - Vysokoškolská právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze, nám. Curieových 7, 116 40 Staré Město, Praha, Česká republika.

Kurzy - Kurz první pomoci - 2017, Kurz sebeobrany - 2013, Absolvování dvou právních stáží v Praze a Brně. Řidičské průkazy B, C.

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - GeorgeWFitzler@email.com(M0N0LOG#9145) / 758827

OOC INFORMACE 

Věk - 16

Funkční mikrofon - ano/ne

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 4 až 5 hodin denně, možná míň o pracovních dnech z důvodu vzdělávání na střední škole.

Převážně hraju legální/ilegální postavy 

Něco o vás - Jmenuji se Patrik, je mi 16 let a pocházím z Moravskoslezského kraje konkrétně trošku dál od Okresu Ostravy. Mým koníčkem je vše okolo informačních technologií a současně i CNC, kterou studuji. Jsem docela začátečník v programátorských jazicích jako je JavaScriptu(DiscordBot) a Pythonu. Na RP scéně jsem se objevil kolem roku 2013-4, kde jsem začal hrát na serveru GTA Real, kde jsem po sléze času naučil základy profesionálního RP(z prvu hasičský RP to bylo, potom se to rozvíjelo), vlastně až přibližně do roku 2016-7 kdy GTA REAL zanikl a přešel jsem tak na MTA Scénu, celkově tak přibližně 7 let na RP Scéně. V RP scéně jsem se začal aktivně angažovat v oblasti práva a zákonů prakticky od roku 2016.

Sebastian

Hráč

1
22.11.2020 23:24, naposledy upraveno 22.11.2020 23:30 uživatelem Sebastian

IC informace

Jméno - James Lewis

Datum narození - 18.6.1990

Místo narození - Ostrava

Místo trvalého pobytu - Palomino Creek

Vzdělání - Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra.

Kurzy -

Emergency Medical Responder
Crime Scene Processing,

Supervision Level 1,

MUSADO Military Combat System

Officer Survival Level 1,

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - tel. 865793, email: james.lewis seznam.cz

(sebastian#9050)

OOC informace

Věk - 16

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Tolik kolik bude potřeba, denně kolem 7 hodin, zaleží dle školy.

Něco o vás - ( Rozepsat se! ):
Sebastian. Bydlím v Ostravě tam kde je riziko a zábava. Chodím na Střední školu informační technologie. Jsem společenský a pohodový člověk, co má rád zábavu. Mám rád pořádek, takže můžu o sobě říct, že jsem puntičkář. Ve volném čase jsem dělal závodně SDH(Sbor dobrovolních hasiču) a kdysi dávno bojoví sport karate, ale nějak mě to odradilo. Rád trávím čas s kamarády. Taky se občas podívám na nějaký film, ale spíš koukám na seriály. Moje oblíbená barva je bíla ( #ffffff ), preferuji Asijskou kuchyni, pokud poslouchám hudbu, tak zahraniční scénu  (Lil Pump, Lil Peep, JUICE Wrld)... Hvězdnou bránu jsem viděl 2 krát, Monka  2x na odreagování téměř cokoli. Nemám rád zbytečné a nemístné vulgarismy násilí, jakoukoliv diskriminaci nebo šikanu. Jsme vyspělé bytosti, tak se tak chovejme.  Mezi mé záliby patří CSko, Programování v C#, JavaScript programech, kde se učím furt něco nového a baví mě to a hrozně mě to naplnuje. Doufám,  že jednoho dne budu schopen být dobrej a prokázat svoje zkušenosti hráčům popřípadě někomu kdo by měl o to zájem.

23.11.2020 00:18

Děkujeme všem, kteří zaslali své žádosti, ti z Vás, kteří nás v tomto kole zaujali byli zkontaktováni a přijati.
Vy, na které se tentokrát nedostalo nezoufejte a zkuste to v příštím kole náboru.

- kpt. MSc. Annika Larsson

Policie San Andreas, okrsek Red County, oddělení v Montgomery

(( Prosím LOCK ))

1 2