Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Predaj rodinného domu nad Montgomery

dnes v 02:25, naposledy upraveno dnes v 03:47 uživatelem Markuus

Ponúkam na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v rade domov nad Montgomery. Súčasťou domu je garáž, do ktorej je možné zaparkovať 2, prípadne 3 vozidlá. Dom je pripravený na nasťahovanie. Všetky miestnosti sú funkčné a pripravené na okamžité využívanie. Pozostáva z priestrannej obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou. Ďalej sa v dome nachádzajú tri samostatné spálne a kúpeľňa. 

Dom predávam z dôvodu nevyužitia. Preferujem peňažné ponuky, no som otvorený aj rozumným výmenám. Ak mi ponúknutá čiastka nebude vyhovovať, vyhradzujem si právo od predaja odstúpiť.

V prílohe zasielam fotky nehnuteľnosti - *príloha*. Samozrejme bude najlepšie, ak nehnuteľnosť uvidíte na vlastné oči. V takom prípade ma kontaktujte na matthew.hartmann@post.ic.

Prijímam ponuky pod inzerát, taktiež aj na uvedenú adresu post. V prípade, že ponuky zasielate pod inzerát, uvádzajte ich v nasledujúcom formáte:

Meno a priezvisko:
Kontakt:
Ponuka:        

Za Hartmann Industries, Matthew Hartmann