Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jan Supak

janys

Hráč

3
24.3.2026 08:53

Jméno: Jan Supak
Datum narození: 17. 7. 2000
Věk: 27 let

Jmenuji se Jan Supak a pocházím z prostředí, kde jsem se už od mládí musel spoléhat sám na sebe. Vystudoval jsem základní školu, kterou jsem úspěšně dokončil po 9 letech, a následně jsem pokračoval na střední škole, kde jsem studoval další 4 roky. Už během studia jsem věděl, že nechci jen stát na místě a že chci v životě něčeho dosáhnout.

Po dokončení školy jsem nastoupil do firmy Johnson & Black, kde jsem pracoval jako řidič kamionu. Tato práce mě hodně naučila – především disciplíně, zodpovědnosti a samostatnosti. Díky svému přístupu jsem byl ve firmě několikrát povýšen a získal cenné zkušenosti.

Po nějaké době jsem se rozhodl pro změnu a přešel jsem do firmy Trade Federation, kde jsem pokračoval ve stejné profesi. I zde jsem se dokázal prosadit, byl jsem několikrát povýšen a postupně jsem si vybudoval silnou pracovní morálku i respekt mezi kolegy.

V roce 2022 jsem se rozhodl posunout dál a začal jsem studovat vysokou školu, kde jsem se vzdělával až do současnosti. Studium mi otevřelo nové možnosti a rozšířilo obzory, ale nakonec mě to znovu táhlo zpět do praxe.

Nyní pracuji ve firmě Liberty Riders, kde se věnuji rozvozu zboží po celém městě San Andreas. Práce mě baví, protože kombinuje zkušenosti z minulosti s novými výzvami a každodenním pohybem.

Jsem svobodný a finančně jsem na tom dobře. I přesto mám stále velké cíle a ambice, kterých chci v budoucnu dosáhnout. Věřím, že pokud budu pokračovat v tom, co dělám, a budu na sobě dál pracovat, podaří se mi je splnit.