Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[PRODEJ] 2001 BMW 530i (E39) | VIN: 2420

SydoCzek

Hráč

12
dnes v 03:18

Zdravím, nabízím k prodeji tento velmi zachovalý a autentický bavorský sedan – legendární BMW řady 5 v karoserii E39. Auto je ideální volbou pro někoho, kdo hledá kombinaci komfortu a výkonu,                                      jeho VIN číslo: 2420. Jedná se o jeden z raných kusů ve státě, což z něj dělá zajímavou investici do budoucna.

Základní informace o vozidle:

• Motorizace: 3.0L Řadový šestiválec (M54B30) – proslulý svou spolehlivostí a lineárním tahem.

• Výkon: 231 koní (170 kW), pohon zadních kol.

• Barva: Elegantní tmavě modro-šedá metalíza.

• Interiér: Zachovalá světlá (krémová) kůže, která doplňuje luxusní vzhled vozu.

• Registrace: Montgomery (SPZ: "ALL STAR").

• Nájezd: 240km

Stav a výbava: Vozidlo je v originálním stavu bez neodborných zásahů. Karoserie je ve skvělé kondici, auto stojí na původních litých kolech BMW. Součástí výbavy je funkční střešní okno (sunroof), přední mlhová světla a ikonické "Angel Eyes". O vůz bylo vždy řádně pečováno a technicky je v naprostém pořádku.

Cena: Pevnou cenu nestanovuji, očekávám vaše nabídky. Vzhledem k tomu že se jedná o ranný kus a stav vozidla prosím o seriózní nabídky.

Kontakt: V případě zájmu o prohlídku nebo cokoli jíného mě klidně kontaktujte na telefoní čislo 595928  nebo mě zastihněte přímo v Montgomery. Prohlídka a zkušební jízda je samozřejmostí.

UjoBochnik

Hráč

14
dnes v 10:19

Zdravím, VIN označení neovlivňuje jízdní vlastnosti. Pro někoho to je jen číslo a pro někoho rarita. Každopádně můj příhoz je ve výši 500.000Kč. Ben Gorod