Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Aprí nebo ban za meme? ? (Když humor bolí víc než porušení pravidel)

Mynyus

Hráč

34
dnes v 14:22

Zdravím všechny,

tak vám přeju hezký apríl

Dneska nebo včera idk  jsem dostal ban na Discordu LS. Nejdřív jsem si říkal, že dobrý, Apríl, někdo si dělá srandu. Jenže pak jsem si to ověřil a ono ne. Je to normálně ban. A teď to nejlepší.

Na 90 % jsem ho dostal za gif.

Někdo se ptal v help chatu, jak dlouho asi bude čekat na ticket, tak jsem mu poslal “vtipný“  gif  ze SpongeBoba „2000 years later“. Nic hrotícího, nic urážlivého, prostě  vtípek, co zná úplně každý. (Lehce se někdy základa na pravně)

Tak teď fakt nevím. Jestli tohle někomu tak strašně vadí, že za to dává ban, tak by se možná měl zamyslet, jestli je na správným místě.

Aby bylo jasno, já si práce adminů i helperů vážím. Vím, že to děláte ve volným čase a v podstatě zadarmo. Sám Rataj někde psal, že některý tickety trvají dýl, než by měly, a to je za mě úplně v pohodě, to chápu.(5 kreditů za vyřešení 30 reportů)

Ale dát za tohle ban mi přijde už trochu mimo, možná by si  neměl léčit mindráky na Discordu. (můj názor)

Díky a užijte si zbytek dne. https://www.youtube.com/watch?v=vbb9MPYT23Y

PS. AT teame můžete můj text   brát jako žádost o unban  a jako pohled do zrcadla že udělat si srandu ze sebe nebo s portálu není konec světa ;) 

dnes v 19:22, naposledy upraveno dnes v 19:26 uživatelem zeldinko

Práve som sa asi skoro dogrcal od smiechu hahahahaha

Turk0s

Hráč

26
dnes v 20:02, naposledy upraveno dnes v 20:14 uživatelem Turk0s

Já dostal ban, za to že se @zeldinko, děláme z AT udajně a to cituju "kokoty v tandemu"  tím že jsem si taky občas udělal srandu a ban mám již 2 měsíce, je to absolutně nepodstatná a nedůležitá věc, ale chtěl jsem jí sem sdělit.