Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

1 2



23.11.2020 19:53

Ahoj, včera večer jsem dostal permanentní ban od administrátora Radima

Byl jsem v klubu za hlavní postavu, odešel jsem a přepl se na vedlejší postavu která pracuje u PSA. Přišlo několik hlášení o ozbrojené osoby v baru.. Po příjezdu na místo se na místě nacházela osoba která byla předvedena na stanici, a já se vrátil zpět do baru abych se podíval na situaci, případně zjistil oznamovatele. IC jsem šel na záchod a Connor Brown zarpil že blokuje dveře, což jsem neviděl a po OOC upozornění hráči jsem se vrátil zpět na místo a zaRPil náraz do dveří.. Potom za mnou IC šla Jessie Ayrton kterou jsem ignoroval schválně. Odešel ven a šel do posilovny,  v tu chvíli jsem se přepnul na druhou postavu protože jsem potřeboval někoho IC nabrat. Potom mi OOC volal kenny a říkal nějaké věci (hovory si nenahrávám takže nevím co říkal). Osobu kterou jsem nabral do HZS jsem provedl po stanici.

Následně jsem si dal /duty a dostal ban.

 

Má historie čistá není, ale o unban si žádám hlavně kvůli HZS… Asi 3 dny zpátky dostala HZS plnou svobodu od  @Kenny15 který se HZS snažil škodit jeho nesmyslným RP, urážky na IC discordu, vytváření nesmyslných postav co si hrají na Generální ředitelství, atp. Pro HZS máme připravených několik dokumentů a návodů jak HZS rpit, protože v HZS jsou lidi kteří umějí základy a chtějí se učit dále.

Možná si někdo řekne jak někdo s takovou historií může “učit” RP.

O hasiče se zajímám, celkově o Integrovaný Záchranný Systém, hasičinu dělám skoro 10 let a baví mě to. Při nehodách radím nováčkům v HZS jak co zaRPit protože né všechno umí (přijímání jsou se základními zkušenostmi)

 

Pokud neprojde tato žádost tak bych se chtěl omluvit VŠEM hráčům kteří se mnou mají jakékoliv negativní zkušenosti.

 

Pokud jsi žádost dočetl až sem, tak Ti děkuju za přečtení případné vyjádření.

Pěkný zbytek večera

Crazy

G0R1LL4Z

Hráč

3
23.11.2020 20:00, naposledy upraveno 23.11.2020 20:05 uživatelem G0R1LL4Z

ti dám že nebudeš RPit, to mohu jen já vole 😄

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Off-topic

Kenny15

Hráč

19
23.11.2020 20:31

Crazy, z tvé strany dochází k neustálým porušování pravidel, sám mi to Martin/Sandler říkal, a slyšelo to dalších x lidí. Myslím že je dobře že si dostal permu, jelikož to tvoje ,,trollení´´ všem leze krkem. 

Včera jsme byly v klubu, bylo nás tam asi 10 - 20? Nevím, ale: Když jsme s tebou chtěli RPit, tak si neustále chodil kolem dokola jak pešek. Kdokoli chtěl s tebou mluvit, totálně si ho ignoroval, viz i moje CK podmínka kterou jsem ti udělil větou: ,,Ještě jednou budeš dělat bordel, tak dostaneš po tlamě´´. Jelikož si ji porušil, tak si měl dostat ode mně CK. Jelikož jsem něco potom řešil s Fénixem, tak si měl jediný to štěstí, že jsem na to zapomněl.

Nicméně, když jsem ti volal, tak tě slyšel Radim a Alfondra. Já ti říkal, proč se vyhýbáš RP a proč zenužíváš přepínání postav + metagaming, jelikož když si na Pavlovi, tak rozhodně nevíš, že se v klubu střílí. Možná si to zjistil OOC, možná IC, ale tohle není důvod proč opouštět RP s jinýma lidma, viz Vítek, Cors a Merox.

Nehledě na to, že si metoval u Corse/Darkiana na streamu. To ti taky trošku přerostlo přes hlavu, ale to už bylo svým způsobem vyřešené.

Co se týče HZS, tak poslední 3 léta jsem to všude vedl já, takže jsem odešel dobrovolně a nikdo mě k tomu nenutil. Nehledě na to, že si porušil pravidla dané mnou, tak si porušil i pracovní kázeň. 

Je za mně nesmysl, aby člověk hrál dvě postavy na kterých dělá u IZS, v tomhle případě HZS a PSA. Za mně byla hovadina vytvářet HZS, jelikož jsem věděl, že bude ta možnost pracovat ve více frakcích, takže jsem byl pro frakci JSDH. 

Můj konečný verdikt zní, abys UnBan nedostal, jelikož tvoje hraní postav a metování překročilo všechny meze, nehledě na to, že si nacházíš výjímky, jak unban obejít. Je mi líto, kdyby ses choval normálně, nemetoval, a netrollil, tak bych i uvažoval nad tím, zda-li by ti byl souzen unban nebo ne. 

Zkus to po nějaké přijatelnější době.

Všechno. Kenny15

Ironman1M

Hráč

5
23.11.2020 20:34

Taková menší otázečka, jak si věděl že někto chtěl nábor? “Potom za mnou IC šla Jessie Ayrton kterou jsem ignoroval schválně. Odešel ven a šel do posilovny,  v tu chvíli jsem se přepnul na druhou postavu protože jsem potřeboval někoho IC nabrat.”

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19
23.11.2020 20:38

Bohužel ,,Ještě jednou budeš dělat bordel, tak dostaneš po tlamě" není CK podmínka + jsem nebyl OOC upozorněn že by jsi mi jí udělil...


Ta osoba co měla být nabraná čekala ve vestibulu HZS stanice.

 

 

Kenny15

Hráč

19
23.11.2020 20:41

@Crazy

Máš tam dalších XYZ lidí co můžou nabírat. A navíc nábor může kdykoliv počkat, takže tohle taky není důvod, proč opustit RP, nicméně si nám nedal žádné info o tom, že bys měl jít nabrat někoho do HZS. 

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19
23.11.2020 20:42

Bohužel osobu jsem musel nabrat já... 

Lofanek

Hráč

31
23.11.2020 20:42, naposledy upraveno 23.11.2020 20:43 uživatelem Lofanek

A dosť, žiadosti o uban rieši hráč a AT.

Vyhnite sa zbytočným odpovediam a vytváraniu off-topicu.

23.11.2020 20:44, odstraněno 23.11.2020 20:51 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19, 21
24.11.2020 09:26, odstraněno 24.11.2020 09:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~146