Zdravím,
rozhodol som sa ponúknuť na predaj niekoľko nehnuteľností, pre ktoré už nemám využitie.
1. Bar v severnej časti Los Santos (Hospoda u Smitha)
Nehnuteľnosť pripravená k prevádzke a využívaniu, bez potreby ďalších úprav.
fotografie
2. Podnik v Bayside
Nevybavená nehnuteľnosť, ktorá je vhodná k akémukoľvek využívaniu podľa vašich potrieb.
fotografie
3. Chatka za policajnou stanicou v Montgomery
fotografie
4. Menší dom v Angel Pine
fotografie
Preferujem peňažné ponuky, ale som otvorený aj rozumným výmenám. Ak mi ponúknutá čiastka nebude vyhovovať, vyhradzujem si právo od predaja odstúpiť.
V prípade záujmu o prehliadku ma kontaktujte na uvedený kontakt - matthew.hartmann@post.ic
Prijímam ponuky pod inzerát, taktiež aj na uvedenú adresu post. V prípade, že ponuky zasielate pod inzerát, uvádzajte ich v nasledujúcom formáte:
Meno a priezvisko:
Kontakt:
Ponuka:
Matthew Hartmann
Zdravím,
rozhodol som sa ponúknuť na predaj niekoľko nehnuteľností, pre ktoré už nemám využitie.
1. Bar v severnej časti Los Santos (Hospoda u Smitha)
Nehnuteľnosť pripravená k prevádzke a využívaniu, bez potreby ďalších úprav.
fotografie
2. Podnik v Bayside
Nevybavená nehnuteľnosť, ktorá je vhodná k akémukoľvek využívaniu podľa vašich potrieb.
fotografie
3. Chatka za policajnou stanicou v Montgomery
fotografie
4. Menší dom v Angel Pine
fotografie
Preferujem peňažné ponuky, ale som otvorený aj rozumným výmenám. Ak mi ponúknutá čiastka nebude vyhovovať, vyhradzujem si právo od predaja odstúpiť.
V prípade záujmu o prehliadku ma kontaktujte na uvedený kontakt - matthew.hartmann@post.ic
Prijímam ponuky pod inzerát, taktiež aj na uvedenú adresu post. V prípade, že ponuky zasielate pod inzerát, uvádzajte ich v nasledujúcom formáte:
Meno a priezvisko:
Kontakt:
Ponuka:
Matthew Hartmann