Tato armáda je vlastně ilegální soukromá armáda,která se snaží zbrojit a vydělávat na prodeji zbraní.Tato armáda vznikla v Ruské Federaci roku 2004 a snaží se operovat v co nejvíce zemích.Jejich Velitel se jmenuje Bogdan Vladimirovic a snaží se,aby manufaktura zbraní probíhala bez problémů.O hlavním sídle jsem ještě moc nepřemýšlel ale mohl by to být nějak dům.
Vsichni členovů musí vyrábět zbraňe a pak je prodávat za co nejvíce peněz.Z peněz ze budou financovat další různé akce (například. vozy,palivo,náklady na výrobu).Tato armáda dělá i nájemné kontrakty,ale vždy chcou védět kdo si je najal.A názor na PČR je jasný.Nemají se moc v lásce a Bogdan by je nejradši vyhladil.
Přidáno dne 18.11.18 - Bogdanova armáda má nasledující cíle:
1.Zbohatnout a kupovat lepší zbraňe,vybavení,atd...
2.Ztížit co nejvíce práci PČR a zbavit se zkorumpovaných policistů
3.Spolupracovat s dalšími zločineckými frakcemi
4.Jejich nejprimárnější je svrhnout vládu San Andreas a převzít jí
Sídlo by byl takovej ten klub u IGS (Vypadlo mi jméno).
Podrobnější informace budou sdělení členům,aby nedošlo k mixingu IC a OOC
Tato armáda je vlastně ilegální soukromá armáda,která se snaží zbrojit a vydělávat na prodeji zbraní.Tato armáda vznikla v Ruské Federaci roku 2004 a snaží se operovat v co nejvíce zemích.Jejich Velitel se jmenuje Bogdan Vladimirovic a snaží se,aby manufaktura zbraní probíhala bez problémů.O hlavním sídle jsem ještě moc nepřemýšlel ale mohl by to být nějak dům.
Vsichni členovů musí vyrábět zbraňe a pak je prodávat za co nejvíce peněz.Z peněz ze budou financovat další různé akce (například. vozy,palivo,náklady na výrobu).Tato armáda dělá i nájemné kontrakty,ale vždy chcou védět kdo si je najal.A názor na PČR je jasný.Nemají se moc v lásce a Bogdan by je nejradši vyhladil.
Přidáno dne 18.11.18 - Bogdanova armáda má nasledující cíle:
1.Zbohatnout a kupovat lepší zbraňe,vybavení,atd...
2.Ztížit co nejvíce práci PČR a zbavit se zkorumpovaných policistů
3.Spolupracovat s dalšími zločineckými frakcemi
4.Jejich nejprimárnější je svrhnout vládu San Andreas a převzít jí
Sídlo by byl takovej ten klub u IGS (Vypadlo mi jméno).
Podrobnější informace budou sdělení členům,aby nedošlo k mixingu IC a OOC