Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opravy vozidla

SilveR

Hráč

57
28.4.2026 23:38

Ahojte,

Vidím často banovanie za - NonRP Oprava vozidla. Tento ban chápem ale dalo by sa tomu predísť. 
Táto oprava v dielni svojvoľne je lacnejšia to vieme. Erpiť ju treba to tiež vieme.
Ale čo keby táto oprava trvala napríklad 3 až 5minut podľa poškodenia s tým že po stlačení vozidla by sa zapol časovač ako pri /zzs následne by sa to automaticky samostatne dostatočne zaerpilo, Týmto by sa predišlo banom za tieto opravy a vyriešil by sa problém - keď už sa riešili veci aby admini mali menej práce s reportmi, zamerajme sa aj na to aby hráči neboli často opakovaný za podobné veci (Bude to efektivnejšie, ľudia to prestanú toľko využívať a budú si to opravovať normálne na benzinke a kto bude potrebovať ten si počká nejaký čas.)

Budem rád ak zareagujete, samozrejme je to v niečom "blbosť" ale zase riešiť to nejaký ten problém. 
Prípadne môžete návrhnuť pre vás múdrejšiu variantu.

29.4.2026 00:52

Kdo to chce RPit, bude to RPit klidně půl hodiny, ne-li déle, i bez nějakého scriptu. Rozhodně není řešením nějaký "3 až 5 minutový" cooldown, který dokonce odRPí celou situaci za tebe, stále jsme na RP serveru. A i kdyby tam cooldown byl a neRPil vše za tebe, tak si nepoctiví hráči zapnou ten cooldown a na dobu jeho trvání půjdou dělat něco jiného.
Sorry not sorry, ale tohle je absolutní nesmysl.

29.4.2026 07:31

Kdo chce opravu RPit a případně si to RP i užít, tak to dělá jak říká Jackal klidně i několik desítek minut a snaží se, aby to odpovídalo alespoň trochu realitě. Kdo si to chce zkrátit, dá se to dost výrazně osekat tak, aby tam bylo alespoň nějaké RP a zároveň to danému hráči netrvalo věčnost. Komu se to RPit nechce má možnost jet do opravny na ulici, kde to script udělá za něj.
Když se tak dívám na to, jak jsem to teď shrnul, jedná se dle mého o absolutně ideální systém, kde si každý vybere to co mu vyhovuje a opravdu není sebemenší důvod to řešit naklikáním bez jakéhokoliv RP, je to zase jen o té lenosti, kterou jsem popisoval v jiném tvém přípsěvku. Finanční stránku věci, vzhledem k tomu kolik se na serveru vydělává, ani nemá smysl rozebírat.

SilveR

Hráč

57
29.4.2026 07:54

Rozumiem vaším názorom, počítal som s tým že presne na toto budete narážať. 
Ale ja mam namysli opravy za ktoré hráč nemôže napr. poškodenie cez hitboxy - auto alebo garaže(nie cez model) prípadne pri vstupe do garáže, verím že sa aj vám koľkokrát stalo že ste do garáže išli si zaparkovať auto a nechtiac ste poškodili model auta o stenu alebo o zem pri vstupe. Mne sa to stáva popravde denne pri Mustangu(samozrejme za to si viacmenej aj môžem sám, je totálne na zemi) a či už vystúpím v garáži alebo keď do nej vojdem tak som už lenivý tak ako píše Kocvin niečo erpiť, a osobne nechcem mať poškodené auto v garaži. 

Potom žiada admin odomňa logy ktoré mu dať neviem pretože si to buď prípadne nezaerpím alebo sú tie logy nedoštačujucé, doslova by som to mohol mať aj nabindované tu opravu a  bude to taký istý shit zakaždým erpiť to isté dookola. 

S veľkymi opravami súhlasím s vaším názorom, ale pri nechcených poškodeniach vozidla viem že môj názor je zase v pohode lebo je trash erpiť niečo za čo hráč nemôže a 10x za deň vymieňať dvere kvôli nizkému podvozku sa mi jako fakt nechce, áno som v tomto lenivý a zároveň je to pekne nudné.

29.4.2026 08:03

S nechtěnými poškozeními aut se potkávám taky denně, taky mě serou a světe div se jezdím s nimi do pay & spray, i když bych nemusel. Je to taková dost ošemetná situace, kdy není jak dokázat, že to není poškození z nehody a i když si hráč podá report, neměli bychom mu vyhovět. Ano je to otravné, ale nic nenaděláme, takže zbývá zaRPit to absolutní minimum a auto si opravit a nebo předložit clip. 

Ono třeba stačí, u míst kde se to děje pravidelně, mít alespoň jednou clipnutou danou situaci a potom už je snadnější uvěřit, že se nejedná o nějakou levárnu.