Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nové pravidlo Combat Roll

Turk0s

Hráč

27
dnes v 21:31, naposledy upraveno dnes v 22:15 uživatelem Turk0s

Pravidlo Combatu
Combat Roll + Pixel Peak

Zákaz používání animací, jako je /fall (všeobecně), /lay (všeobecně) a jakýchkoliv dalších animací při boji.

Zákaz provádění tzv. pixel peaku – hráč stojí u rohu stěny a díky mechanice hry dokáže střílet po lidech, aniž by protihráči tuto osobu viděli.

E: ano přiznávám že jsem se inspiroval FiveMkem, za dále nevšiml jsem si že by se za to banovalo, proto jsem tomu věnoval vlastní návrh. :)

dnes v 22:01, naposledy upraveno dnes v 22:03 uživatelem Jackal

12. Hráč nesmí postavě udělit nadlidské schopnosti a využít je ve svůj prospěch (Powergaming). Bunny hop a chicken running je také zakázán.

Powergaming

Powergaming znamená, že hráč udělá akci, na kterou nemůže hráč, na kterého byla tato akce adresována zareagovat vhodnou reakcí.
Příkladem mohou být superlidské schopnosti, které vám umožní vyprostit se z policejních pout, nebo využívání příkazu /me tak, že zabijete někoho jedním kopnutím nebo úderem.
Akce, které děláte musí být vždy jen pokus.
To umožní hráči, na kterého je tato akce adresována reagovat.
Jako třetí Newtonův zákon - Každá akce vyvolá reakcí.

PS když už se snažíš krást názvy pravidel z FiveM, tak by to chtělo si uvědomit, že pojem "combatroll" popisuje zcela odlišnou situaci, než je zneužití animací. To jen tak do budoucna.

Toto téma právě čte 1 uživatel: lukas68