Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban Protekce mechanika + pravidlo

1 2

Turk0s

Hráč

27
30.4.2026 21:41

Pravidlo: Ban protekce

Zákaz vykrádání interiérů hráčů zabanovaných na určitou dobu.

Výjimky z vykrádání:

• hráč je permanentně zabanovaný
  • osoba má od interiéru klíče
  • interiér je napsán na soukromou frakci hráče

Odůvodnění:
Rád bych předešel komentářům typu: „Píšeš to, protože ti vykradli interiéry!“ – ano, rovnou odpovím, že ano. Píšu to, protože mi nepřijde fér, aby člověk, který je trestán OOC, byl zároveň trestán i IC. V takovém případě má hráč, který má stále chuť hrát na serveru, velmi demotivující náladu, zejména pokud do získání materiálů apod. vložil hodně úsilí, RP a času.

Jednoduše řečeno, hráči, kteří vykrádají, by se měli setkávat i s rizikem, že přijede majitel objektu – ne že si budou hlídat čas, kdy skončí čtrnáctidenní protekce, a poté si interiér bez rizika vykradou, jako by nic.

Mirkos

VIP

10
1.5.2026 14:33, naposledy upraveno 1.5.2026 14:34 uživatelem Mirkos

Ahoj, Turkos trochu mimo téma... Nepřipadá ti trochu blbé, že když ti vykradli interiér a máš ban, začneš psát hráčům a zjišťovat, kdo to byl atd.? Není to z tvé strany trochu ubohé? Mier✌️

jozkoo

Hráč

27
5.5.2026 23:01

šak ty si sa doslova priznal že metuješ XDDDDDDD to je extrem. 

Vojtass

Hráč

30
6.5.2026 16:32

ahoj turkos mám otázku hraješ to rp kvuli majetku nebo kvůli tomu aby jsi se odreagoval od života a pořádně si zaerpil s přáteli a udělal třeba nějakou rp akci?

Turk0s

Hráč

27
6.5.2026 17:44

Zdar Vojto, Heleď RPím tak, abych zabavil sebe a né ostatní, dále jestli máš zájem tvořit RP akce, tak až dostanu UB, tak doufám že každý týden jich bude minimálně 2

Jednodušše ti to řeknu, co je ti po tom, jak já rpím 
Druhá věc – a zase, je absolutně moje věc, jak já rpím.

Tak doufám že jsem ti odpověděl na otázečku :))

kaspy

VIP

42
6.5.2026 18:07

@Vojtass

Ahoj Vojto, taky na tebe mám jednu otázku. To máš tak nudný život, nebo jsi tak líný, že nedokážeš napsat něco vlastního a proto musíš kopírovat texty druhých? Jen by mě to zajímalo, páč jsem si všiml, že jsi docela můj fanoušek. 

Díkec a pěkný večer! 🤗

6.5.2026 18:24, naposledy upraveno 6.5.2026 18:39 uživatelem hustejvarn

Haluz jak každý říká, že po unbanu udělá milion milionů RP akcí a nebo v ně jen doufá. (Prej neumím číst 🏃)

Vojtass

Hráč

30
6.5.2026 19:40

@kaspy

Ahoj, Kaspy,

ve tvé zprávě máš pravdu, pokud poukazuješ na mou lenost. Každopádně jsem neměl v úmyslu tě jakkoli urazit ani poškodit. Pokud tě daný čin urazil či poškodil, přijmi prosím mou omluvu.

Adrian888

Hráč

10
9.5.2026 21:23

nehádžte na seba špinu a nechovajte sa nevhodne, mier a lásku s pánom Bohom

samikosare

Hráč

14
9.5.2026 21:28

@Adrian888 tebe zajebalo miro bahahahah však ty sa nedavno chcel zabit ne?

1 2