Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úcta k postavám


fatTony

Hráč

3
25.11.2020 07:20, naposledy upraveno 25.11.2020 07:21 uživatelem fatTony

Zdravím, po delší době hraní roleplaye si myslím každý všimne že určitá jména nebo příjmení se opakují. Většinou jsou to ti samí hráči se svou vlastní postavou ,kterou mají jak na Artheonu tak na Skimu, jenomže často se také stává že si nějaký nováček udělá jménem podobnou nebo totožnou postavu jako někdo jiný před ním.

 

Proto bych rád poprosil, když už si "do ruky" vezmete postavu někoho jiného, mnějte prosím úctu,nechovejte se jako kreténi a dodržujte pravidla. Jasně náhody se dějí, ale pokud si úmyslně vezmete celé jméno nebo jen příjmení někoho koho vůbec neznáte, nemyslím si že by bylo tak těžké vymyslet si vlastní nebo se aspoň držet těch pravidel která všichni známe.

Tohle rozhodně není konkrétní stížnost, avšak párkrát sem viděl že se něco podobného stalo spoluhráčům apod. a je mi jasné že sem na fórum začátečníci nechodí :D


Powered by LeoSight IFS
LT~24