Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 26.11. 2020 - Dopravní nehody sanitních vozů si vyžádali několik hlídek Policie.


Petan09

Hráč

20
26.11.2020 10:07, naposledy upraveno 26.11.2020 10:16 uživatelem Petan09

Dopravní nehoda sanitního vozu s nákladním vozem v Blueberry.

Dne 23.11.2020 se stala dopravní nehoda sanitního vozu s nákladním vozidlem. Nehoda se stala kolem šesté hodiny večerní. Nehoda se obešla s lehkým zraněním výjezdové posádky RLP. Na místo byla neprodleně zavolána hlídka Policie San Andreas, stanice Montgomery. Na místo také vyjel inspektor Zdravotnické záchranné služby San Andreas, výjezdové základy Montgomery. Po příjezdu inspektora s policií. Po šetření policie byla všem účastníkům střetu podrobena dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. U všech účastníků dechová zkouška proběhla s negativním výsledkem na přítomnost alkoholu v dechu. Policie si vyžádala kamerové záznamy které jim inspektor společně s posádkou RLP poskytl. Po přehrání záznamu je vidět že nákladní vozidlo vjelo na hlavní pozemní komunikaci bez přednosti vozidlu Zdravotnické záchranné služby San Andreas, výjezdové základy Montgomery. Řidič nákladního vozidla by na místě pokutován. 

 

Dopravní nehoda sanitního vozu s osobním vozem.

Dne 25.11.2020 se stala dopravní nehoda sanitního vozu Zdravotnické záchranné služby San Andreas, výjezdová základna Montgomery. Při transportu zraněné osoby vozidlo RZ s posádkou RZP doprovázelo do nemocnice vozidlo RV ve složení RLP, přičemž byl doprovod pod VRZ. Za mostem Carly Bridgesové začalo vozidla Zdravotnické záchranné služby vytlačovat z vozovky. Při nájezdu na dálnici v Palomino Creek vozidlo značky Mercedes-Benz začalo vozidla Zdravotnické záchranné služby předjíždět. Při najíždění na nájezd se vozidlo Mercedes-Benz provedlo před vozidlo Zdravotnické záchranné služby manévr, kterým vozidlo Zdravotnické záchranné služby se střetlo s vozidlem Mercedes-Benz. Jelikož vozidlo Zdravotnické záchranné služby RV chrání předek vozidla bezpečností rám, tak vozidlo Mercedes-Benz odstrčil a mírně poškodil zadní část vozu. Vozidlo RV ale na základě rámu nestačilo nějak uhnout a narazilo do boční zdi. Po střetu vozidlo Mercedes-Benz ignorovalo nehodu a stav účastníků a z nehody odjelo. Škoda na vozidlu Zdravotnické záchranné služby činí podle odhadů kolem 30 tisíc korun českých.

 

Zdravotnická záchranná služba varuje občany státu San Andreas aby dbali na zákony o provozu a řízení na pozemní komunikaci a při jízdě s vozidlem pečlivě sledovali okolí jízdy a zamezili tím případné srážce.

Zdravotnická záchranná služba varuje občany, aby nijak nezamezovali průjezd vozidel záchranného systému s VRZ a umožnili mu bezpečnou a plynulou jízdu! Neumožnění plynulého průjezdu vozidel záchranného systému s VRZ je trestné!!

                                                     Pro Zdravotnickou záchrannou službu MUDr. Petr Polikowsky Ph.D., MBA

ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE


Powered by LeoSight IFS
LT~25