Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodám Tahač typu THX8500. VIN, 21k. Najeto: 6606 km.

MaximumRage

Hráč

7
20.6.2026 03:02, naposledy upraveno 20.6.2026 12:15 uživatelem MaximumRage

THX8500Nechci i chci nabídnout THX8500 Tahač. Užitečný mi je furt. Ale to užitečný jsou i peníze. Nabídne mi někdo za tento zachovalý Tahač THX8500, má 6606km najetého. Maximální Rychlost 90km/h. Průměrný výdělek za 15minut je 100tisic. Vychází to na 2 hodiny a něco ježdění.. Výsledkem je pak zakončený Milion na bankovním účtu. A tady je důvod proč ho nechci moc prodávat. Je to stroj na peníze.. V nově zachovalém stavu s dobrou péčí, pro lepší životnost a výkon motoru. 

Dále mám v garáži 2 Audi A8 Quattro. Jsou ve full tuningu oba dva. VIN obou těchto vozů se pohybuje okolo 20-21k

Pevná cena za kus: 2.000.000 Kč. Ušetříte za nejmodernější úpravy vozidla a ještě bezstarostně. Vozidla mají i 6-ti bodové pásy.. zpevněné rámy.. a všelijaké dobré vychytávky pro lepší jízdu i bezpečnost Vašeho zdraví. 

Také mohu nabídnout prostorný dům poblíž pláže v Los Santos. Dům nabízí sklepení, garáž a parkovací místo před garáží. Uvnitř domu se nachází základní vybavení. Sklep je méně prostornější než garáž, ale dá se také využít.. Nejlepší volba bude rekonstrukce pro větší úložný prostor. V GARÁŽI se nachází auto v ceně. Garáž je přeplněná regálama a také surovinama. Nachází se tam všelijaké druhy materiálů.. od dřeva až po ocel.. Kdo by měl zájem o prohlídku, tak jsem otevřená diskuzi o tuto nemovitost.

KONTAKT: alexandra.nikolajevova@post.ic 

TEL: 854 382 ( DOPORUČUJI ZANECHAT SMS JMÉNO A KONKRÉTNÍ ZÁJEM )

Děkuji za Vaší pozornost a zájem. S pozdravem, Alexandra Nikolajevova.

20.6.2026 07:24, odstraněno 20.6.2026 10:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem