Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodám 2x Audi V8 Quattro. VIN. 20-21k. Full Tuning.

MaximumRage

Hráč

7
20.6.2026 11:20, naposledy upraveno 20.6.2026 12:15 uživatelem MaximumRage

Mám v garáži 2x Audi A8 Quattro. Jsou ve full tuningu oba dva. VIN obou těchto vozů se pohybuje okolo 20-21k

Pevná cena za kus: 2.000.000 Kč. Ušetříte za nejmodernější úpravy vozidla a ještě bezstarostně. Vozidla mají i 6-ti bodové pásy.. zpevněné rámy.. a všelijaké dobré vychytávky pro lepší jízdu i bezpečnost Vašeho zdraví. 

Také mohu nabídnout prostorný dům poblíž pláže v Los Santos. Dům nabízí sklepení, garáž a parkovací místo před garáží. Uvnitř domu se nachází základní vybavení. Sklep je méně prostornější než garáž, ale dá se také využít.. Nejlepší volba bude rekonstrukce pro větší úložný prostor. V GARÁŽI se nachází auto v ceně. Garáž je přeplněná regálama a také surovinama. Nachází se tam všelijaké druhy materiálů.. od dřeva až po ocel.. Kdo by měl zájem o prohlídku, tak jsem otevřená diskuzi o tuto nemovitost.

KONTAKT: alexandra.nikolajevova@post.ic 

TEL: 854 382 ( DOPORUČUJI ZANECHAT SMS JMÉNO A KONKRÉTNÍ ZÁJEM )

Děkuji za Vaší pozornost a zájem. S pozdravem, Alexandra Nikolajevova.

21.6.2026 12:02, odstraněno 21.6.2026 13:09 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
DJDave udělil za tento příspěvek varování: Absence IC jména

honzaherca

Hráč

11
21.6.2026 14:48

Jméno: Radek Herca
Věc: 1x Audi A8l a dům
Kontakt: 547844, radek.herca@post.ic

dominik2452

Hráč

17
21.6.2026 15:12

Jméno a Příjmení: Noemi Graziani

Vozidlo: Audi A8 Quattro

Kontakt: noemi.graziani@post.ic

21.6.2026 17:38, naposledy upraveno 21.6.2026 17:38 uživatelem ZajicekMarianek

Dobrý den, měl bych otázku ohledně toho, jak dům v Los Santos vypadá, jehož garáž a celkový jeho pozemek. 
Bylo by dobré zaslat nějaké fotky, popřípadě mi je zaslat na post. matthew.hill@post.ic

Taktéž má otázka zní, co znamená "full tuning", chybí protokol, takže je pro mě vcelku loterie, si kupovat vozidlo o kterém není zaslaný ani protokol a je pouze popisek "full tuning".

S pozdravem,
Matthew Hill