Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh menšieho revampu serveru

Dzusik

Hráč

12
dnes v 21:01

Nové vozidlá

• Rozšírenie ponuky vozidiel.

• Pridanie nových športových a luxusných modelov.

• Viac pracovných vozidiel pre jednotlivé zamestnania.

• Rozšírenie kategórie motocyklov.

Poznámka:

Príde mi zbytočné mať na serveri viacero takmer identických variantov jedného vozidla, napríklad BMW 520i, 530i a 540i, keď je medzi nimi minimálny cenový rozdiel a väčšina hráčov si aj tak kúpi tú najvýkonnejšiu verziu. Nemyslím si, že má zmysel ich teraz odstraňovať, ale pri pridávaní nových vozidiel by bolo fajn zamerať sa skôr na rozmanitosť. Aktuálne veľa áut pôsobí príliš podobne a často vidieť na cestách stále tie isté modely.

Nové zamestnania

• Pridanie nových legálnych spôsobov zárobku.

• Viac interaktívnych pracovných činností.

• Lepšie odmeňovanie za aktívne hranie RP.

• Možnosť kariérneho postupu v zamestnaniach.

Poznámka:

Bolo by fajn rozšíriť ponuku zamestnaní, aby hráči neboli odkázaní stále na tie isté joby. Väčší výber by priniesol viac možností zárobku, väčšiu rozmanitosť RP situácií a zároveň by sa hráči prirodzene rozdelili medzi viac povolaní.

Nehnuteľnosti

• Pridať viac garáží, domov a ďalších nehnuteľností.

• Rozšíriť možnosti bývania a vlastníctva majetku.

Poznámka:

Myslím si, že väčšina hráčov sa už niekedy stretla s tým, že si chcela kúpiť nehnuteľnosť, no jednoducho nebolo z čoho vyberať, pretože väčšina z nich bola už dávno vykúpená. Na mape sa zároveň nachádza množstvo budov a priestorov, ktoré sa momentálne vôbec nevyužívajú. Bolo by preto fajn využiť existujúce lokácie alebo prípadne pridať nové externé nehnuteľnosti podobným spôsobom, ako sa rozširuje exteriérový mapping. Hráči by tak mali viac možností a server by pôsobil živšie.

Netuším ako by reagoval server na niečo takéto prípadne by som bol rád aj za feedback od hráčov nejaké úpravy a podobne. Týmto som chcel adminom, Dzardysovi, Ratajovi a podobne čo sa podielajú na updatoch podkopnúť že si myslím že by bolo fajn trošku rozšíriť ten server. To je zatiaľ odo mňa všetko.  provicek out

sn8ke

Hráč

6
dnes v 21:28

"Lepšie odmeňovanie za aktívne hranie RP."  - chceš rewardy za hraní ve formě peněz nebo stačí IC cash ? Rataj ocení číslo účtu.

Dzusik

Hráč

12
dnes v 21:51

@sn8ke skorej ide o to aby sa trošku rozmanili tie joby cize budu mat podobnu uroven vyplaty

Toto téma právě čte 1 uživatel: SilveR