Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[PRODEJ / VÝMĚNA] Nabídka nemovitosti v oblasti Fort Carson

exqulin

Hráč

52
včera v 23:05

Dobrý den, po delším uvažování jsem se rozhodla nabídnout k prodeji, případně k výměně, svou nemovitost v oblasti Fort Carson. Jedná se o prostorný, plně vybavený a zařízený rodinný dům, který je připravený k okamžitému nastěhování. K domu patří také sklep a o bezpečí se stará kamerový systém s bezpečnostními zámky. Velkým plusem je i garáž se třemi autozvedáky, což vytváří ideální prostor pro parkování více vozidel.

Fotografie exteriéru záměrně nezveřejňuji. Osobní prohlídku ráda umožním po předchozí domluvě pouze vážným a seriózním zájemcům.

Vaše cenové nabídky či návrhy na výměnu (nemovitost/i, vůz/vozidla atp.) mi můžete zasílat na natalya.kovalijova@post.ic

Vyhrazuji si právo nemovitost neprodat ani nevyměnit, pokud mě žádná z nabídek neosloví. Děkuji za pochopení.

Fotografie interiéru nemovitosti

Natalya Kovalijova

DirnesCZ

Hráč

Fórum ban
dnes v 13:25

zavři hubu ty blbečku blbej