Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dobrý večer chcel by som požiadat o unban.

SamkoFederik

Hráč

4
11.8.2026 00:20, naposledy upraveno 11.8.2026 00:25 uživatelem SamkoFederik

Žiadosť o unban

Ahoj, chcel by som požiadať o unban, prípadne aspoň o skrátenie banu.

Dostal som ban za Powergaming, Zero Tolerance a pravidlá 19 a 34 na 14 dní. Pravidlo 19 uznávam, tam som spravil chybu a viem, že som to nemal spraviť.

Čo sa týka pravidla 34, tak si nemyslím, že to bolo až také vážne. Ja som len odišiel a žiadne auto som neukradol. Preto by som bol rád, keby sa na tú situáciu ešte raz pozrelo a prípadne sa trest skrátil.

Powergaming si tiež nemyslím, že som spravil, ale chápem, že to administrátor mohol vyhodnotiť inak.

Nechcem sa nejako vyhovárať, len by som bol rád, keby sa ten ban ešte raz prehodnotil. Na server by som sa rád vrátil a dával si už väčší pozor na pravidlá.
V danej situácii kde bol ten raid domu,som nemal čo robiť a policajti si samy od ničoho nič urobili okno z domu.
a len tak tam hodili flašbang bez toho aby ja som mal niaku šancu niečo zarpiť.tým že admin metagamingoval z ničoho nič sa pred domom objavila jednotka vošli sme dnu a čakali sme tam musel som končiť a oni proste využivali práva ten admin atď mám clip so situácie z domu ak by to niekoho zaujímalo tak môžem preposlať.

Ďakujem za prečítanie a za prípadné prehodnotenie.

11.8.2026 17:31, odstraněno 11.8.2026 23:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
11.8.2026 19:02

Mám pocit, že i s tím ChatGPT, s nímž jsi Dejva tak nepatřičně srovnal, bych se domluvil lépe. Každá má odpověď byla stručná a jasná. Nejsem povinen ti dělat detailní rozborku každé jedné otázky. 

Tvůj "důkaz" o tom, kdo první vystřelil, není důkaz. Žádné jméno k tomu není připojeno. Není to dokonce ani relevantní, jelikož jsi byl ozbrojen. Důvod proč jsi požadoval reRP jsi už zmínil a je úsměvný. Věřím, že jsi tím pobavil i dost lidí v této komunitě, kteří si to právě čtou. Cituji:

Moje doporučení do budoucna je, aby sis dobře rozmyslel, zda je dobrý nápad stát plně vyzbrojený před barákem, kde tě jde krásně vidět. Do této situace vás dostalo vaše vlastní, nepromyšlené jednání.

PS: Nikomu jsem nic neposílal. Ani jsem nemusel. Odeslal jsi téma se žádostí o unban na veřejném fóru, kde to vidí všichni. S polovinou z těch, co se ti vysmáli se ani nezdravím.

A mimochodem, měl jsi to zahrnout do žádosti a ne komentáře. Tohle není diskusní kroužek. Za každý další post tady ti přistane warn.

SamkoFederik

Hráč

4
11.8.2026 19:33

Crowley,ja som žiadne auto neukradol.keď som dostal ban za to pravidlo,stale nechapem ze ako ste vedeli ze som v dome ked ste nevedeli lebo tam bol ešte jeden a vy ste videli dvoch...Tiež zaujímavé ako ste sa tam zjavili po tom čo sme boli altabnutý a riešili nel.frakciu.Hneď keď som altabol tak zrazu vidim psa auto vchádzam dnu a čakám dalších 10min dnu.Utekal som lebo som musel končiť a stale niekdo nič nerobil čakali ste a stále ste riešili ooc miesto ic.V celóm tomto som nevinne.

11.8.2026 19:54, odstraněno 12.8.2026 12:42 uživatelem
KaiserCrowley udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Jackal

Hráč

72
11.8.2026 23:15

kde doublepost 😀
(warn pls)

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjádřování k žádosti o unban

SamkoFederik

Hráč

4
12.8.2026 10:22

Zdravicko,kedy bude niaky verejny verdikt ohladne mojho banu?

13.8.2026 18:37, odstraněno 13.8.2026 18:38 uživatelem
13.8.2026 23:27

Ahoj, ve tvém případě rozhodně neuvažuji o jakémkoli zkrácení trestu. Trest si přečkáš celý.