Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stižnost na Admina

Derekrulek

Hráč

6
dnes v 19:58

Chci podat stižnost na admina který mi dal ban, určitě bude vědět o koho jde, zde zasilam i video o co jde,

po dokoukni videa, mi řekl že sem nedal /Do /chance při mých /me které sem dělal ve videu. Admin se zaměřil že jsem nedal šanci hrači a v čem? Když typek řidi je zaměřen na řizeni a já ktery sedi za nim a mam nad ním kontrolu a mužu si s ním dělat respektive co chci kdo je teda v té vyšši pozici. Admini na skimu mi přijdou čim dal horši vše řeši rychle a banem a nevyslechnou si obě strany... když vas to nebavi tak proč to dělate? vždy se jen přiklanite na jednu stranu nic vic... nebudu to tu rozepisovat do detailu tady je video, ani si nebudu davat praci s timto přispěvkem prostě to pišu tak jak to citim. 

link - https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/nl6G9JM9nyD-sLZBt?invite=cr-MSxVdVgsNjk1MDI0MzUz

dnes v 20:15

Ahoj, stížnosti zde na fórum nevedeme. Koukni na náš discord, kde si stížnost můžeš napsat.