Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

RaffaelXD

Hráč

2
20.8.2026 22:17, naposledy upraveno 20.8.2026 22:36 uživatelem RaffaelXD

Ahoj, mohu vědět proč jsem dostal ban za VDM a Non Rp Injuries? Vše jsem poctivě rpil a mohu dokázat skrze logy. Vehicle DMko jsem udělal poté co jsem dostal ram od PSA, mám na Audině ocelový rám. Cop Baiting? ne, trénoval jsem ježdění po MontGomery. Omlouvám se ale přijde vám v pohodě mě ignorovat? Policajt mě ignoruje tak to jo. Jezdil jsem jak prase tak to asi policie má řešit a ne řešit banem. Zajel jsem týpka a týpek to neerpil a začal mě kropit tohle je reálnej smysl toho že když už nemůže PSA chytit tak to vyřeší banem. Příště si to budu klipovat.

několikrát se mi to laglo takže je možný že jsem to já neviděl ale on viděl. Stalo se mi kolikrát i to že jsem chytil network trouble a portl se uplně zpátky. Podle mýho vždy když jsem naboural tak jsem to rpil. Nebo mi doložte někdo ty clipy protože to chci fákt vidět co se stalo, mohl bych kdyžtak dostat zkrácení?