Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Johny Heavy - Zdravý Rozum


Ironman1M

Hráč

5
29.11.2020 09:40

Dneska ( 29.11. ) sem chtěl prodat hráči auto které řídil on a nemněl vodičák ( nikoliv já ) a pak sme díky jeho 10/10 řízení spadly do vody a Johny nás při tom viděl protože ho naháněl. Následně dal tomu hráči PK s heklerem, prostě ho rozstřílel na sračky a sebral si mně jako pasažéra a nasadil mi pouta. Následně taky i mně rozstřílel s heklerem na sračky a po respawnu si pro mně přišel Jakub Andreas protože sem mněl pouta. Pak sem ( Protože v /admins nikto nebyl ) se rozhodl utéct ale johny do mné zase začal střílet, jedno auto tam dokonce vybuchlo díky tomu ale samozřejmně neřešilo se. Následně pan Jakub Andreas říkal že to co dělal Heavy je zcela IC věc s čím nesouhlasím protože dle mně je to porušení pravidla o Zdravém Rozumu. Prosím tedy o vyjádření někoho z AdminTeamu který by posoudil hráčovo chování.

NoOneFromYou

Hráč

17
29.11.2020 10:02

Takže pane @Ironman1M , rád by jsem podotkl tvůj non-rp acting, kdy jsem tě celou dobu vedl v předklonu a při vstupu do interiéru jsi se rozhodl do interiéru nejít a místo toho utéct, což nebylo jednou, po nějaké době se to opakovalo, taktéž v tvém případě non-fear, kdy jsem na tebe mířil PDW a ty jsi kolem mě běhal jak pomatená včela, nadále by jsem rád podotkl to, že v době kdy se toto stalo byl na serveru Kaprálek, takže se nevymlouvej na to že admin na serveru nebyl, a i když by nebyl, v pravidlech stojí "Stále musíte hrát RolePlay" to jsi ty ovšem nedělal, poté jsi mi do PM psal že jelikož nebyl na serveru admin tak jsi to vzal do vlastních rukou a proto jsi nehrál RolePlay, což je nemyslitelné, jelikož toto můžeš řešit zde na foru nebo v reportu pomocí F2, nebudu hodnotit tvých více přešlapů, jelikož to by jsme zde byly do hálelůja. Ani zde nezmiňuji to, jak když jsem tě dával do vozu jsi napsal do /do f, rezignovala. Nevím odkud jsi rezignoval, každopádně když už jsi slovák a česky neumíš, nesnaž se tak psát, děkuji. :)

Kubby

Hráč

57
29.11.2020 10:32, naposledy upraveno 29.11.2020 10:40 uživatelem Kubby

Ahoj, 

rád bych se ti k Tvé stížnosti vyjádřil, jakožto někdo kdo u této "RP" akce byl.

První věc o kterou bych tě poprosil je, aby jsi psal stížnost, popřípadě odpovědi nějak srozumitelně a jedním jazykem.. Ne, že budeš míchat češtinu se slovenštinou a já to tu budu luštit deset minut.

 

Tak.. abych se vyjádřil k první věci - Vaše spadnutí do vody

Jedete.. řidič to neuřídí a spadnete do vody, co uděláte? Bez jakéhokoliv RP poranění, či snahy nějak z toho vozidla vylézt si prostě vystoupíte a vyběhnete ten sráz, který má skoro 80°

Fotka srázu, kteří oba hráči po nehodě vyběhnuli.

To jsem přehlédl, na oba dva jsem mířil s H&K HK416 D (útočná puška) a vyzval jsem Vás k lehnutí si.

Ty jsi si lehl, druhý si lehl taktéž avšak poté stal a začal utíkat směrem k vodě do které následně skočil, čímž se z mého pohledu dopustil Non-Fearu, nadále jsem tam měl podezření z možného Water Evadingu - to, že jsem ho zastřelil byla a je čistě IC věc z mého pohledu..

 

Hráč dostal PK, tak jsem nadále pokračoval v RP s tebou.. IC jsem si vzal tvůj pas, který jsi měl u sebe, přečetl jsem si jméno a řekl IC operačnímu ať mi tě projede databází (MDC).

V MDC je na tebe aktivní zatykač za utíkání PSA, tudíž jsem tě také nechal zatknutého.

Další věc je ta, že jsem ti IC zabavil odznak HZS, který jsi mi nedal (odmítal mi ho dát).

To jsem přehlédl a RPil jsem s tebou nadále.. vedl jsem tě k vozidlu, kde jsem tě opřel a poté jsem zaRPil, že tě posazuji a pásám - mé vozidlo bylo zamčeno z důvodu toho, že jsem se obvázal, že by došlo k ukradení frakčního vozidla bez RP, načež jsi mi napsal do /do F (viz. výtažek z logů -

29.11.2020 09:13:52 ★ Johny Heavy jí posadil a zapásal.

29.11.2020 09:14:00 ★ f ((Elizabeth Crown)) ).

Načež jsi mi skočil do vody, kde jsem měl opětovné podezření z Water Evadingu a napsal jsi mi do PM toto - 29.11.2020 09:14:21 PM od (7) Elizabeth Crown: se to klouže nu (vytaženo z logu).

Poté jsem si šel dát reconnect u PSA stanice, jelikož jsem si v průběhu "RP" akce odpojil sluchátka a neslyšel jsem zvuky ze hry.

 

Do té doby tě můj kolega z PSA od nemocnice začal převážet, jelikož tě potkal u nemocnice s pouty a pokusil se tě dát pomocí /me do auta, načež jsi začal psát do /do blbosti (viz. výtažek logů -

29.11.2020 09:15:45 ★ Jakub Andreas dal jí do vozu a připoutal jí

29.11.2020 09:15:48 ★ f, rezignuje ((Elizabeth Crown)), opravdu nevím odkud jsi rezignoval, jelikož mám pocit, že si pleteš slova.. Tak mi dovol ti představit význam slova REZIGNOVAT - Rezignace v obečnějších souvislostech znamená odstoupení osoby z výkonu funkce či úřadu, nejčastěji spojované s rezignací člena vlády - Třeba předseda vlády či ministr).

Tak, pokračujeme.. Kupodivu jsi se nechal převézt na stanici, kde tě můj kolega odpásal a následně vyndal z vozidla poté tě vedoucí v předklonu na stanici PSA, avšak po tom co můj kolega vstoupil do interiéru jsi začal utíkat (do interiéru jsi ani nevlezl), čímž jsi se dopustil PowerGamingu.

Pak sem ( Protože v /admins nikto nebyl ) se rozhodl utéct ale johny do mné zase začal střílet, jedno auto tam dokonce vybuchlo díky tomu ale samozřejmně neřešilo se. 

Citace z Tvé stížnosti

Mohu tě ujistit, že jak jsi začal utíkat tak jsem ani jednou nevystřelil, tudíž výbuch nepřipisuj na konto mé, tak ani mého kolegy, děkuji.

 

Když tě můj kolega našel za sídlem W&C odboru bezpečnosti, tak mi to řekl IC do vysílačky, tudíž jsem tam poté dojel.. Po nějakém dohadování se s tebou v Local OOC chatu jsi nastoupil a nechal se převézt znovu na stanici, když tě můj kolega vytáhl a začal tě vést v předklonu, tak můj kolega a ty jste vlezli do interiéru, avšak ty jsi zase hned vylezl a znovu začal utíkat, čímž jsi se opětovně dopustil PowerGamingu.

Po tomto jsem už na tebe neměl nervy a ani můj kolega.

 

Poté jsi pár minut vedl s mým kolegou konverzaci s PM, kterou jsi ukončil větou -

29.11.2020 09:30:50 PM od (7) Elizabeth Crown: a já se odpojuji protože se mnou není žádné RP protože sem utekl, zatím (jedná se o výtažek z logů kolegy).

Poté jsi se prostě odpojil a na serveru již neukázal.

 

Toť by bylo mé vyjádření k Tvé stížnosti.

 

S pozdravem,

Heavy.

 

EDIT: Pokud nějaký člen z Admin Teamu, který stížnost bude řešit bude chtít doložit logy, tak s tím nemám problém.

Lofanek

Hráč

31
29.11.2020 10:43, naposledy upraveno 29.11.2020 10:54 uživatelem Lofanek

Pošli prosím súbor s logmi do súkromnej správy.

 

Ironman1M

Hráč

5
29.11.2020 10:52

Ohledně zatykače, byl jsem IC ve vězení včera ale asi mi nesundali zatykač takže jsem si řekl že to je pytomost aby si mně jen tak zadržel.

Lofanek

Hráč

31
29.11.2020 10:55

Po prejdení logov sťažnosť zamietam a to z dôvodov:

  • Heavy sa nedopustil žiadneho porušenia pravidiel, či už common sense, alebo č.40
  • Zo strany Elizabeth vidím nie len Non-Fear, Common sense ale aj odmietanie RP

Pokiaľ nesúhlasíte s mojím rozhodnutím, tak sa sťažnosť posunie na vyšších členov AT.

 

LOCK

 


Powered by LeoSight IFS
LT~72