Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Čaute...

SamkoFederik

Hráč

3
včera v 22:53

Čau,vzkaz pre celý A-TEAM.
Bol mi udelený ban v čase 11.8.2026 v hodine 00:16 stým že porušil som Powergaming,Zero Tolerance,Pravidlo 19 a 34 na 14dní.Áno príjimam moju chybu viem porušil som toho dosť a dosť a chcem začať odznova stým že budem rpiť seriózne a bez porúšania pravidiel.Všetkého lutujem a že som sa choval tak ako som sa choval,keby sa dá niečo takéto vrátiť tak by som určite popremýšlal nad mojimi porušenímy pravidlami.Chcel by som si touto formou požiadať o unban
Rád by som dostal unban áno viem chyby som porušil až až ale človek sa naučí najviac z chýb a ja som presne taký typ kedy som nevedel ako sa mam v danej situácii a bol som veľmi rozrušený,pripojil som sa do ilegálnej skupine kedy som si myslel že sme nedominantný a nedotknutelný,viem ľutujem moje chyby a týmto by som sa chcel hlboko ospravedlniť celému A-T hlavne Samik,DJDAVE,KaiserCrowley.
Nemyslel som to tak ako som to myslel,pripojil som sa k zlej skupinke ludí ktorý ma zaviedli do toho a nie nevyhováram sa.
Nechcel som dopadnúť s banom a tým že si tu žiadam o unban ale tak že áno bol s dôvodom.
Ešte raz ospravedlňujem sa a nechcel som spôsobiť to čo som spôsobil a touto formou by som chcel aby ste zvážili nad mojím unbanom stým že už nebudem porušovať pravidlá tak ako som doteraz že mi to bolo jedno.Teraz chcem začať odznova.Tak prosííííím.

S pozdravom Samino Ferino

včera v 23:47

Ahoj, dám ti šanci to celé napravit. Pokud se bude u tebe takové chování opakovat, tak počítej s tím, že následky budou daleko větší. Můžeš do hry a užívej hraní.