Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban Maxim Castel

MaximCastel

Hráč

19
25.8.2026 00:23, naposledy upraveno dnes v 00:47 uživatelem MaximCastel

Skimo unban

Ahoj je to přes půl roku co jsem si zažádal o unban a půl roku co mi Havli žádost zamítl a napsal že mám znova požádat minimálně za půl roku.

Děkuji za pochvalu budu se snažit i s touhle žádostí.

No jo ale o čem asi tak budu psát přeci jenom ta předešlá byla dosti rozsáhlá a zmínil jsem tam snad vše no kusím navázat a povím tu jak se mi dařilo dál.

Ještě nějakou chvilku po odpovědi od Havliho jsem přemýšlel byla to opravdu chvilka co jsem si žádal poprvé o unban ještě předtím než řeknu proč jsem tak učinil řeknu že mi mohlo být jasné že mě na server nikdo nepustí po tak krátké době no a proč jsem ji psal napsal jsem ji proto abych se vyzpovídal ze všeho co jsem udělal jaká pravidla jsem porušil a hlavně proč jsem je porušoval což si myslím že svůj účel splnilo a taky jsem se dozvěděl že jistou šanci zahrát si znova mám budu rád za názor jaký na mě máte pohled dosti mě to zajímá. Děkuji.

Ve zkratce tu zopakuji záměr mých činů aby to zaznělo i tu a nebyla takhle žádost bez jisté nejasnosti nikomu jsem nechtěl dělat zle ba naopak chtěl jsem mít akorát ty možnosti abych pomáhal lidem dělal soutěže vytvářel akce a podobně

Vím že to zní trochu uměle ale myslím to vážně ano byla tam i trochu sobecká část v tom smyslu zalíbit se lidem a být tak jaksi oblíbený ale na tom taky nevidím nic špatného jen kdybych to zkusil i trochu jinačí cestou než tou jakou jsem šel já nelituji toho co jsem udělal lituji jen toho že jsem se k tomu nepostavil a dělal že jsem bez viny doufám že díky tomu na mě A-team bude mít alespoň trochu jinačí pohled že pro ně nebudu jen někdo kdo nerespektuje pravidla serveru.

No za zbytek toho půl roku jsem si na Skimo ani nevzpomněl až do teď bylo to proto že si dávám život dohromady pracuji abych si vyplatil dluhy koupil jsem si auto které si svépomocí opravím a upravím k obrazu svému abych alespoň na chvíli vypadl z reality života napříč vším jsem ale spokojený.

Klidně tu můžu zmínit jaké auto stavím koupil jsem si starého Passata z roku 2005 v kombíku 1.9 TDI klasika a vytvářím z něho auto které se může výkonnostně rovnat silnějším autům se silnějším motorem jak jsem již zmiňoval je to takový můj útěk z reality vůbec bych se nebránil si takové auto pořídit i na Skimu ale to mi asi neklapne.

Taky jsem měl před pár dny narozeniny kdo ví třeba dostanu dárek od A-teamu v podobě unbanu byl bych velmi rád sice bych se ještě nějakou chvilku nenapojil protože nemám v blízké době v plánu kupovat počítač ale byl by to hezký pocit být čistý bez banu.

Teď když to píšu přemýšlím nad tím co bych asi tak dělal na Skimu. Dlouhou dobu jsem tam nebyl takže vůbec netuším jak se serveru daří ale vím to že kdybych znova začal hrát tak začnu tím že si seženu firmu a vytvořím hezké místo pro sídlo to by mi zase na nějakou dobu zajistilo aktivitu na serveru a mohl bych se odreagovat i jinak než kupováním a stavěním dílů na auto přeci jenom Skimo je o něco levnější záležitost než díly na auto.

Taky bych se chtěl vrátit k mému jednomu ze tří porušování pravidel jak jsem již zmiňoval před půl rokem měl jsem více účtů na jednom z nich – byly to dva tento a ten druhý který nebudu zmiňovat – jsem měl permanentní ban právě kvůli němu jsem přešel na nový účet ale ne proto že bych ten ban obešel to ne tak jsem to totiž dělat nechtěl nastala situace kdy já jsem po celou dobu toho banu nehrál a žádal jsem si jako to dělám tady o unban to bylo jen dovysvětlení které jsem dříve nezmínil a chtěl jsem ho sem dodat ve zkratce: toto porušení nepřišlo z důvodu jakéhokoli obcházení banu ale jen z důvodu změny pohledu na mě jako na hráče ano nemělo by se to dělat ale byla to jediná možnost jak se zbavit chyb které dělalo mé mladší a hloupější já bohužel tohle se děje člověk se mění a měl by mít možnost aby se na něj lidi nedívali přes stín minulosti.

Obávám se že jsem vyčerpal mé možnosti toho co bych tu chtěl zanechat řeknu už jen to že budu rád za zhodnocení me situace a v nejlepším případě uděleni unbanu.

Děkuji za pozornost a těším se na vaši odpověď.

S pozdravem Jarda

update: upraveno po zveřejnění příspěvku 27.8.26

jak tak si pročítám žádost stále dokola došlo mi že by bylo vhodné sem vložit i odkaz na předešlou unban žádost když už ji tu zmiňuju odkaz máte na konci tohoto příspěvku.

Taky mi došlo to že jsem tu vlastně nezmínil za co ten ban mám no ban jsem dostal hlavně z důvodu udělování přístupu na můj herní účet kdokoli si tohle čte nenechávejte jine hráče hrát na vaším účtě je to opravdu hloupost a pokud vás hraní na tomto serveru baví a Roleplay tu myslíte vážně je to opravdu zbytečné ja tu hloupost udělal a taky na ni dost doplatil mám zbytečné záznamy v historii banu,permu a nakonec i pokřivený pohledu na mě jako na hráče.

Pro ty co neví proč jsem údaje zdílel danému člověku bylo to protože jsem neměl možnost dostat se k pc ve chvíli kdy jsem měl dostat ic ck.

Mimochodem ani to ck jsem si nezasluhoval já byla to práce mého kamaráda který měl půjčen můj počítač každopádně omlouvám se všem už jsem ze vsích chyb poučen děkuji a mějte se fanfárově.