Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Čaute rád by som sa dôzvedel adekekvátny dôvod banu...

SamkoFederik

Hráč

4
včera v 19:00, naposledy upraveno včera v 19:09 uživatelem SamkoFederik

Čaute rád by som sa dôzvedel adekekvátny dôvod banu...
Dostali sme  4 hráči ban v audi A8 non rp injuries idk idk kde sme nerpili injuries všade kde sme nabúrali,lampa/lavička drevená všetko bolo zarpené /statusom.rád by som bol ak by ste nám popísal pán admin situáciu a dal niaku šancu na obhajobu našich mien...
Tým že pokial sa jedná o situáciu  s fritzlerom kde začal niekolkonásobne ramovať a určite sa nenechám 
chytiť na to že on sám nezarpil INJURIES ako ma naramoval
Nevidím tu adekvátny dôvod banu však ale pán admin to vidí inak (nemam nič proti)
Psa si raz o niečo povie má to....
S pozdravom Celý Team Sama

SamkoFederik

Hráč

4
včera v 19:00

Akmyle sa jedná o toho fritzlera čo ramoval a blokoval tak úlet,tým pádom môžme aj my s raptorom ramovať dodge? alebo ako to mám chápať taktiež pri tom ramu nič nezarpil

samik udělil za tento příspěvek varování: Double post
včera v 19:10

cc, když najedeš myší na "skimo" a klikneš na "rozcestník" poté najdeš "seznam banů", tak tam najdeš i ten důvod banu. je to fakt jednoduché. každopádně ani jedna z čelních kolizí s policií vás netrápila natolik, abyste byli schopni si alespoň vymyslet nějaké statusy. to, že máš podezření na to, že jiný hráč něco nedělá správně, tě neopravňuje brát pravidla do svých rukou a ignorovat je. vyčkejte všichni do skončení banu, u mě už nepochodíte. hezký den.