Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dočasný fix crashů hry?

Schokolade

Hráč

47
včera v 21:51, naposledy upraveno včera v 22:25 uživatelem Schokolade

Ahoj všetci! 

Sdílím návod, který asi pomůže i ostatním v rámci regulace pádu hry. Konkrétní postup jsem odzkoušel jak já, tak i dva jiní hráči, kteří na skimu hrají a pomohlo to? Četnost pádu se z řádů minut zvedla na hodiny*. Jde o malinkou blbost**, ale vypadá to, že nějaký dopad to má, tak to píšu i zde na fórum. Jestli to pomůže i někomu z Vás, tak hoďte příspěvek pod téma.

* (při několikanásobném alt-tabování, zapnutém in-game radiu, NVidia Overlay a nahrávání v pozadí). Testováno na nightly verzi hry, ale měla by fungovat i na latest verzi hry z hlavní stránky.

** Asi to spočívá v tom, že klient si stáhne "chybějící" soubory a tím to nějak vyřeší problém s AccessViolation v client.dll? Nevím.

Jak na to?
Přejdeme do složky, kde máme nainstalované MTA a poté konkrétně do této složky podle adresáře. 

V této složce najdeme 18 fotek s příponou .png a .jpg, které před každým napojením nebo po každém odpojení smažeme.

(otevři si obrázek v novém okně)

A teď už jen doufat v trochu štěstí, že tento postup pomohl vyřešit častý pády hry u tebe. Aby sis práci urychlil, tak si nejlépe vytvoř zástupce k této složce rovnou na plochu, ať máš přístup k smazání po ruce.

Pokud ne, tak doufej v 1.7

LegitZett

Hráč

31
včera v 22:54

Som jeden z tých čo to skúsili. Z crashujúceho bullshitu každých 5 minút sa mi podarilo hrať bez crashu na prvý pokus hodinu a 6 minút. Vďaka za tento quick fix