Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Předvolební rozhovory s kandidáty na starosty obcí


Scor

Hráč

63
1.12.2020 18:41, naposledy upraveno 2.12.2020 14:07 uživatelem Scor

 

 

 


Ryan Sherwood - kandidát do Palomino Creek

Rose Walker: Již dříve jste byl starostou Palomina... Co Vás přivádí k tomu, abyste znova kandidoval do Palomino Creek?

Ryan Sherwood: Nemám tendence odcházet od rozdělané práce. Čeká nás vybudování parku a parkoviště sepsání veřejných rybářský soutěží, mnohé další. Mám velké plány a hodlám je dokončit.

Rose Walker: Dokážete nějaké plány, které chcete dokončit zde vyjmenovat?

Ryan Sherwood: Rozhodně je třeba vyřešit problém s parkováním, který v Palomino Creek trvá. Je tu několik budov, které nemají využití. Nabídnu je schopným podnikatelům, kteří do nich přivedou život. Mimo to dokončujeme plánování parku, který bude sloužit veřejnost. Palomino Creek je překrásná obec a já její krásu hodlám ještě zvýraznit. Mimo to mi pláž přijde velmi nevyužitá. Nabídnu povolenky amatérským rybářům... To je krátký výčet mých dosavadních plánů. Ale protože naslouchám občanům, může jich být mnohem více. Jsem veřejnosti otevřen, což jsem mimochodem ukázal, když jsem realizoval akci "Chvilka se starostou", kdy jsem "otočil stůl" a přizval veřejnost na křeslo v krajské radě. Nevím o tom, že by kdokoliv předemnou měl natolik revoluční chování vůči veřejnosti. Proto jsem vhodným kandidátem.

Rose Walker: Co si myslíte o ostatních kandidátech na Palomino Creek i ostatní obce?

Ryan Sherwood: Kandidatura Joeyho na mou pozici mě zaskočila. Měl jsem pocit, že taky nerad odchází od rozdělané práce, ale vzhledem k tomu, co teď Montgomery čeká, nečekal bych, že změní volební okrsek, ve kterém bude kandidovat. Upřímně mě to zaskočilo a překvapilo. Považoval jsem ho za kvalitnějšího kandidáta. 

Rose Walker: Co si dále myslíte o kandidátech v ostatních obcích?

Ryan Sherwood: No, v Blueberry držím palce Palmerovi... Je to mimořádně schopný podnikatel. A věřím, že dobří podnikatelé dokáží být dobrými starosty. V Montgomery je to poměrně mela, netipl bych si, kdo křeslo získá. Překvapilo mě, že kandidují i lidé, o kterých jsem nic neslyšel. Nemyslím si, že by takhle měla vypadat kampaň. 

Rose Walker: Myslíte si, že Vás budou občané Red County volit jako starostu i přes vaši poměrně ranou historii trestných činů?

Ryan Sherwood: No, zaprvé si nemyslím, že by byla nikterak otřesná. Nelegálně jsem držel zbraně. Poprvé, když jsem byl zadržen, bylo po tom, co jsem policii pomohl při zásahu v bance v Palomino Creek. Sama policie uznala, že má pomoc byla důležitou součástí zásahu.  Nicméně zákon jsem porušil. Ono, žít na mé farmě není úplně peříčko. Denně se stávalo, že na můj pozemek vnikl nějaký vandal. A pokud si chcete trošku poklidnit spaní, bylo pro mě třeba si obstarat zbraň. ZZS a PSA v tu dobu neměla připravený systém na výdej zbrojních průkazů, co jsem měl tedy dělat? Mimochodem, od té doby, kdy jsem zbraně přestal používat jsem byl dvakrát prostřelen. Kdybych ke zbraním měl přístup, mohl jsem se ochránit. Teď mám zašitý břicho a na urgentu jsem častěji než doma. Což mě navádí k dalšímu bodu, který prosadím. Zbraňová amnestie, tedy to, že když někdo doma nebo jinde najde zbraň, bude ji moct bez výhružky trestu přinést na stanici a předat policii. Obratem pak dostane lístek na nějakou kulturní akci. Věřím totiž, že hromada lidí nachází zbraně v ruzných bednách na půdě po předcích, třeba jako já. A když se pak zbraň bojí odevzdat, protože by za to byli ještě potrestáni, vyvolává to jen zbytečný stres a frustraci. Já tomu učím přítěž.

Rose Walker: Dobrá... To bude k tomuhle rozhovoru vše, máte ještě něco co byste chtěli touto formou sdělit občanům Red County?

Ryan Sherwood: Věřím, že v čele silného Palomina musí stát silný lídr. Tím jsem já, úspěšný podnikatel a výborný vyjednávač. Dokážu Palominu zaručit prosazení návrhů, jako žádný jiný kandidát. Jsem spojka veřejnosti a krajské rady.


 Moderování rozhovoru - Rose Walker, rozhovor sepsala - Rose Walker

1.12.2020 20:24, odstraněno 1.12.2020 21:24 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
2.12.2020 23:55, naposledy upraveno 3.12.2020 09:04 uživatelem sandlerino

Datum: 02.12.2020

Redaktor: Joshua Blackburn

Rozhovor č.1

Host: Zoey Bormann (Majitelka klubu Belleville, kandidátka na starostu v obci Montgomery)


R: Dobrý den všem, zdraví vás Redaktor Blackburn z Red County News A přede mnou sedí kandidátka na starostu Montgomery a majitelka klubu Belleville. Ještě jednou dobrý den.

H: Dobrý den, díky že jste mě přizval k rozhovoru

R: Co vás vedlo k tomu kandidovat právě na starostu Montgomery? Jak vás to napadlo?

H: Mrzelo mě jak nevyslyšení jsou lidi z nižších společenských vrstev. Tato obec má obrovský potenciál a mohla by být krásným místem když se to chytí za správný konec. Chápu, že jsem velice kontroverzní postavou co se žene do politiky , ale právě ona kontroverze mi dává šance na výhru.

R: Myslíte si, že vám voliči dávají dostatečnou důvěru, abyste tyto volby vyhrála?

H: Mám k voličům blíže než kdokoliv jiný. 

R: Myslíte si, že vás volí spíše starší obyvatelstvo nebo spíše to mladší?

H: Mladší voliči proto, že mě znají a pokud starší tak jedině z recese. Takže hádám , že většina budou mladí lidé

R: Co si myslíte o ostatních kandidátech v této obci?

H: Všichni mi nejsou sympatičtí, jejich kampaně jsou přízemní ale pan Sin... nezvládnu vyslovit jeho jméno... Je slibným kandidátem.

R: Takže ho berete jako silného protivníka? Nebo snad někoho jiného?

H: Ano, již od začátku tam vnímám určitou rivalitu.

R: Kdybyste byla zvolena, jaké budou vaše první kroky na tomto postu?

H:  Jako první udělám revizi stávajících vyhlášek. Pan Barnett je moudrý muž, ale občas mu něco ujede. A hned potom bych se s chutí pustila do výstavby oněch svodidel u řeky.

R: Občas mu něco ujede, dokážete to nějak specifikovat?

H: Jsou dvě možnosti. Buď jeho vyhlášky mají vyzdvihovat jeho moc nebo je v tom něco osobního. Každopádně se uchyluje k rozporuplným rozhodnutím. 

R: Dobrá, necháme vyhlášky pana Barnetta být a postoupíme dál. Znáte se s některým z kandidátů na starosty?

H: Kromě pana Barnetta se s nikým osobně neznám. ale doufám, že se jednoho dne více sblížím s panem Sherwoodem. Známe se jen skrze obchodní záležitosti,  ale jako člověk mě fascinuje.

R: Obchodní záležitosti? S čím může obchodovat majitelka Stripklubu a dosluhující starosta Palomino Creek?

H: Šlo o pronájem prostor klubu.

R: Vrhneme se z budoucnosti do přítomnosti a hned se vás zeptám. Jak se daří klubu?

H: Jelikož mu teď nevěnuju dostatek času tak nemůžu říct že by vzkvétal. Ovšem po volbách, Začneme dělat větší akce a pokusíme se nalákat nové lidi. 

R: Takže říkáte, že byste využila starostovského postavení a dávala byste přednost klubu? Oproti třeba hlasu lidu?

H: Přednost určitě ne ale velice nerada bych ho zanedbávala. Přijde mi jako skvělé místo kde se s voliči neformálně scházet a mluvit o jejich přáních ohledně obce. Vyslechnout je v příjemném prostředí abych je nenutila si na něco hrát.

R: V příjemném prostředí plné nahých žen a hazardu? Nechcete tím snad říct, že byste snad chtěla vydělávat na svých voličích?

H:  Kdyby jsme se zeptali 10ti náhodných lidí na ulici jestli by si raději vzali oblek a šli si sednout za veliký stůl nebo jestli by šli na pivo do baru probrat co je trápí, skoro bych se vsadila.

R: Baru, Vždyť to je stripklub. Jak myslíte. Necháme si udělat voliče obrázek sami. Ode mne je to vše. Chtěla byste něco nakonec dodat?

H: V pořádku. Děkuji.

R: Děkuji za váš čas.


Za Red County News, redaktor Joshua Blackburn, dne 12.2. 2020.

 

Scor

Hráč

63
3.12.2020 14:08, naposledy upraveno 3.12.2020 14:08 uživatelem Scor

 

 

 


Hieronymus Singh - kandidát do Montgomery

Rose Walker:  Co Vás napadlo, abyste chtěl kandidovat na starostu Montgomery?

Hieronymus Singh: No ... popravde ani neviem, chcel som si skôr vyskúsať aké to bude viete väčšinu svojho života po škole som strávil na úrade v kancelárii, teraz som si chcel skúsiť aké to je byť starostou.

Rose Walker: Takže to je takové spontální, proč si myslíte, že byste měl být zvolen jako starosta?

Hieronymus Singh: Tak samozrejme, mám plány s obcou a chcem zlepšiť kvalitu života v celej obci. Chcem sa hlavne sústrediť na hlavnú problematiku obce a to je problém s parkovaním a časté dopravné nehody v niektorých úsekoch. Organizovať rôzne súťaže a podporovať rôzne akcie, ako bola napríklad nedávna akcia veteránov. Tým pádom bude aj nejaké dianie v obci a pritiahneme do nej viac ľudí.

Rose Walker říká: Myslíte si, že byste byl lepší než minulý starosta Montgomery?

Hieronymus Singh říká: No, tak to v momentálnej dobe nemôžem povedať, ale určite by som sa pokúsil urobiť čo najviac. A zároveň by som sa pokúsil dokončiť všetky nedorobené projekty pána starost, ktoré by som samozrejme uznal, že sa budú hodiť Ale teraz je ťažké aj pre mňa povedať, či budem lepším, pretože nevieme ako to reálne bude a nechcem si tu nejako navyšovať moc ego.

Rose Walker říká: Co si myslíte o ostatních kandidátech kandidující na starostu Montgomery a ostatních obcí?

Hieronymus Singh říká: Tak s kandidátmi na starostu v obci Montgomery sa moc nepoznám, takže nedokážem povedať. Jediné meno ktoré mi niečo hovorí je Antonio Blake u ktorého viem že je psycholog a to je tak všetko. Čo sa týka ostatných obcii tak v Palomine poznám oboch starostou a myslím, že to bude vyrovnaný boj, ale osobne sa viac prikláňam k pánovi Sherwoodovi vzhľadom k tomu, že už tam starosta bol a takto by mohol dokončiť všetky projekty a podobne.  Pán Barnett je samozrejme tiež dobrý chlap, ale osobne si myslím, že mal zostať u Montgomery. Čo sa týka Blueberry tam poznám iba pána Palmera a viem že to je dobrý muž, ktorý sa určite postará o obec. Takže tam by som sa nebál pokiaľ to vyhraje on.

Rose Walker: Toto bude k rozhovoru vše, chcete ještě něco občanům Red County touto formou sdělit?

Hieronymus Singh říká: Tak určite by som im poradil, aby išli do zajtra voliť na všetky miesta, ale zároveň nech si poriadne rozmyslia koho budú voliť, pretože na tom stojí budúcnosť obcí. Takže nech dajú svoj hlas tomu, kto si to najviac zaslúži podľa ich uváženia. To bude všetko a ďakujem za pozvanie.


 Moderování rozhovoru - Rose Walker, rozhovor sepsala - Rose Walker

DrHell

Hráč

18
3.12.2020 19:58, naposledy upraveno 3.12.2020 21:09 uživatelem DrHell

Bradley Palmer

- Kandidát na starostu volebného obvodu Blueberry


Merrick Mason: Krásny večer Red County! Dnes sme v našom štúdiu privítali kandidáta na post starostu Blueberry, pána Bradleyho Palmera. Vítajte.

Bradley Palmer: Děkuji Vám.

Merrick Mason: Túto otázku teraz smerujem na ľudí ktorý nevedia kto ste, viete sa nám stručne predstaviť?

Bradley Palmer: Dobrý den, moje jméno je Bradley Palmer. Jsem majitel podniku Garage 66 v Blueberry. Úspěšně podnikám v oboru autoopravárenství už několik let. A chtěl bych svoje zkušenosti převést i do řízení obce.

Merrick Mason: Výborne. Čo Vás prinútilo kandidovať na post starostu? Je to predsa práca, ktorú nerobí každý. 

Bradley Palmer: Popravdě, nejvíce mě asi motivovala pasivita aktuálního starosty, pana Cunninghama. Rád bych aby se naše obec podílela na dění v County.

Merrick Mason: Čo myslíte pod pojmom "pasivita" pána Cunninghama? Čo sa Vám na jeho osobe nepáčilo?

Bradley Palmer: Jeho značná neúčast na veřejných jednáních. To byl největší problém, nemůžu soudit ani jestli byl vlastně dobrý nebo ne.

Merrick Mason: Rozumiem, prejdime na kandidátov. Čo si myslíte o protikandidátúre Hectora Loga?

Bradley Palmer: Nikdy jsem o tom člověku neslyšel. Nevím co dělá, jaké jsou jeho cíle, nenechal za sebou žádnou odvedenou práci.

Merrick Mason: Dobre, ako vnímate ostatných kandidátov, poznáte niektorých?

Bradley Palmer: Samozřejmě, některé z nich znám. Osobně znám pana Sherwooda, pana Barnetta a pana Blakea.

Merrick Mason: Posledná otázka. Myslíte si, že vyhráte kandidatúru?  

Bradley Palmer: To záleží na lidu žijícím v County. Jestli je pro ně lepší absolutně neznámý kandidát, nebo veřejně známá osobnost.

Merrick Mason: Ďakujem za Vás čas pán Palmer.

Bradley Palmer: Není zač, já vám děkuji za rozhovor a příjemně strávený podvečer.

Merrick Mason: Pre RCNews, redaktor Merrick Mason. Príjemný zvyšok dňa prajem Red County!


Rozhovor moderovaní redaktorom Merrickom Masonom - Dňa 3.12.2020 v Palomino Creek. 


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo