Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyšetření situace ohledně voleb v Blueberry v prosinci 2020


5.12.2020 03:37, naposledy upraveno 5.12.2020 12:36 uživatelem JazeX

Vážení občané,

jeden z hlavních bodů mé kampaně bylo zahájení boje proti gangům a mafiím. Dle mých informací se taková skupina pokusila narušit svobodné volby svrchovaného státu San Andreas, konkrétně krajských voleb v Red County. Vše nasvědčuje tomu, že se taková skupina postarala o protlačení kandidáta Hector Log do krajské rady. 

Oba zbylí starostové se shodli na tom, že zablokují jakékoli zasedání krajské rady, které by předcházelo ukončení vyšetřování celé situace. Je na uvážení všech, na kolik je pravděpodobné, že naprosto neznámý kandidát, o kterém ani po skončení voleb téměř nikdo nic neví, získá historicky největší počet hlasů do krajského zastupitelstva.

Já osobně celou situaci beru extra vážně, zejména po tom, co po Red County vyvstávají případy, kdy byla nabídnuta finanční odměna za prodání volebního hlasu. Nabídnutí finanční odměny za určitou volbu hrubě porušuje zásady demokratického státu San Andreas.

Ve spolupráci s Policií San Andreas jsme zahájili úkony, které povedou k dopadení všech, kteří se na akci podíleli. Mám slib kapitánky PSA, že všichni, kdo se s vyšetřováním rozhodnou pomoci a s policií spolupracovat, i za předpokladu, kdy svůj hlas zaprodali, nebude policie stíhat - není tedy důvod k obavám z postihu.

Já osobně jsem se rozhodl proti takovým organizovaným zločineckým skupinám vyrazit do boje a nabízím finanční odměnu 1.000.000 Kč (slovy jeden milion korun českých), která se rozdělí mezi všechny, kteří poskytnou výpovědi a důkazy, které povedou k dopadení pachatelů.

V případě, že podobné informace máte, prosím, kontaktujte mne, nebo dojděte na místní oddělení PSA v Montgomery a podejte prosím výpověď. Je nesmírně důležité, aby podobné pokusy byli rozdrceny hned v zárodku a předešlo tak k dalšímu rozmachu mafií.

Podepsán,
Ryan Sherwood
starosta Palomino Creek

kontakt: ryan.sherwood@smail.ic, případně telefonní číslo 202020

 

12.12.2020 00:52, naposledy upraveno 12.12.2020 00:53 uživatelem JazeX

Vážení občané,

společnými silami se nám podařil skvělý úspěch - dokázali jsme obhájit demokracii v našem svrchovaném státě San Andreas! Mám velkou radost, že jsem měl tu čest a mohl svou částí pomoci PSA a Vrchnímu soudu v celém vyšetřování a podílet se tak na tomto úspěchu.

Všichni, kdo se kupčení s hlasy účastnili skončili za mřízemi a v Blueberry byli vyhlášeny nové volby. Ať už bude vítězem kdokoliv, pevně věřím, že situaci s Blueberry je již vyřešená a krajská rada se tak bude konečně moci vrhnout do práce.

Všem, kteří se rozhodli podat PSA svou výpověď byla vyplacena odměna - konkrétně převodem na účet.

Ještě jednou děkuji všem, kdo se celého vyšetřování účastnili. Speciální díky patří PSA, která si opravdu mákla a nenechala celou kauzu "vyšumět".

Podepsán,
Ryan Sherwood
starosta Palomino Creek


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024