Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Firemní akce


6.12.2020 02:09, naposledy upraveno 6.12.2020 02:33 uživatelem JazeX

tl;dr
Co: Firemní večírek Sherwood Corporation
Kde: Belleville Club, Montgomery
Kdy: 6. prosince 2020 od 20:00 - neurčito, sraz v 19:30 na Sherwoodově farmě
S sebou: legitimaci Sherwood Corporation

 

Sherwood Corporation - společně silnější

Když jsem Sherwood Corporation zakládal, vznikla především jako firma, která vyvíjí a licence IT produkty a systémy. V průběhu času jsem se rozhodl, že společnosti jako takové bude více slušet týmovější pojetí a vznikly dvě nové divize - Transport a Safety.

Brzy bylo jasné, že na společnost rozměrů, které si zaslouží nebudu stačit. Brzy mě doplnil skvělý tým manažerů, kteří se starají o denní chod firmy a já tak mám prostor a čas věnovat se vytváření příjemné firemní atmosféry a budování kolektivu. A neděle 6. prosince 2020 a je toho důkazem, kterým opět necháváme konkurenci v prachu za sebou.

Připravili jsem s společně s manažery společnosti firemní večírek, který pomůže společnost sblížit a připravit na další týmovou spolupráci. Už nyní mi všichni zaměstnanci denně dělají radost tím, jakou energii firmě věnují a že jim není lhostejné její fungování a směřování. Jako zakladatel nemůžu být spokojenější a denní dary mých kolegů ve společnosti jsem se rozhodl vrátit.

Připravil jsem proto ve spolupráci s Belleville Club jedinečnou příležitost, jak se všichni potkat a lépe poznat. Pro společnost bude klub po celou dobu konání akce uzavřen, jedná se proto o privátní a komorní záležitost. Sraz je smluvený na farmě v 19:30, odkud nás do klubu převezou limuzíny - zařídím se zkrátka o to, aby moji lidé dostali přesně takový servis, jaký si zaslouží... tedy ten nejlepší. Stejně tak po skončení akce limuzíny rozdistribuují zaměstnance do jejich domovů.

Od založení společnosti stojí můj styl vedení firmy na tom, že je pro mě největší prioritou se starat a vytvářet fungující kolektiv. V tuto chvíli nabývám dojmu, že se nám to daří a je tedy na čase úsilí všech odměnit. Domnívám se, že je to nejsilnější zbraň Sherwood Corporation oproti její konkurenci. Atmosféra a kolektiv. 

Budu se těšit na všechny, co si ve svém pracovním harmonogramu najdou chvilku a akci navštíví. Nezapomeňte si prosím legitimaci, aby nemohlo dojít k problémům u vstupu.

Podepsán,
Ryan Sherwood,
CEO Sherwood Corporation

 

Klub Belleville v Montgomery
Belleville Club v Montgomery

Interiér Belleville AG
Interiér klubu Belleville


Powered by LeoSight IFS
LT~23