Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nedostatecne inforemace

bzinko

Hráč

16
6.12.2020 07:36

ahoj, jenom ja jako novacek co tady odehral asi 80h mam pocit, ze nejsou ve hre ani na foru dostatecne seznamy prikazu a vysvetlivky? nebo treba taky vysvetleni praci? pride mi to hrozne chaoticke vsechno... pokud je nekde tutorial prosim poslete link dekuju

Kubby

Hráč

65
6.12.2020 08:48

Ahoj,

co se týče příkazů a nějakých vysvětlivek tak najdeš v F1.. Jsou tam pravidla, vysvětlivky nějakých základních pojmu a poté i příkazy u kterých je i vysvětlení, který co dělá.

Co se týče tutoriálu, tak již pár let nazpět dělal Rataj (majitel tohoto portálu) takovou řadu videí, kde vysvětluje jak začít na Skimu, avšak to není na nejnovější verzi, tudíž se něco může lišit.

Pokud by jsi měl zájem o ty videa, tak zde je vytvořený seznam - KLIKNI

Nějaké video mám pocit, že se zabývá i prací na úřadě, tudíž by jsi se na to mohl podívat.

S pozdravem,

Heavy.

6.12.2020 12:09, naposledy upraveno 6.12.2020 12:24 uživatelem Rataj

Ahoj,

děkujeme za informaci. Kubby už ti poradil, kam se podívat.

My si z toho zase vezmeme ponaučení a zapracujeme na tom, aby informace byly lépe přístupné a abychom sepsali a natočili, co je třeba.

EDIT: Jinak můžeš kontaktovat kohokoliv z našich Helperů, jsou tu právě od toho, aby zaučovali nováčky. Stejnou náplň práce mají i Supporti na serveru. Rádi ti vše vysvětlí.