Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vizuální popis postavy a nové obrázky


8.12.2020 02:32, naposledy upraveno 8.12.2020 02:34 uživatelem Rataj

Mnozí z vás už znají starý dobrý /look a /editlook, v posledních dnech jsem jej však rozšířil o obrázek postavy a plovoucí popisy u postav při držení klávesy Q.

 

Takže jak na to?

Je to velice jednoduché, stačí napsat /look [ID]
(své aktuální ID zjistím tak, že podržím Ctrl a zobrazí se mi nad postavou místo jména)

Vyskočí na mě tabulka s vizuálním popisem postavy.
Pokud jsem zadal své ID, zobrazí se mi zde také tlačítko Upravit.

Po kliknutí na Upravit lze změnit vizuální popis postavy, ale nově také obrázek.

Obrázek musí mít maximálně 512px na šířku i výšku!

Doporučuji si na Google obrázcích najít vhodný referenční obrázek ke své postavě, nebo si vybrat umělou inteligencí vygenerovaný obličej na stránce generated.photos, následně obrázek zmenšit, například na 128x128 (ideální rozměr pro tento typ obrázku), uložit jej ve formátu JPG a nahrát na Imgur.

Podporovaný je také formát PNG a rozměry až do 512x512, avšak pokud chceme, aby se obrázek rychleji načítal ostatním hráčům, upřednostníme 128x128 JPG.

Jakmile obrázek uložíme, v chatu se nám vypíše, že je obrázek stahován a brzy na to, že byl úspěšně uložen (nebo případně chybová hláška, pokud se ukládání nezdařilo).

Vizuální popis postavy, včetně nově nahraného obrázku, se ostatním zobrazí v plovoucím popise postavy, ten si aktivuji podržením klávesy Q.

 

No a v praxi to pak vypadá nějak takhle:


Powered by LeoSight IFS
LT~31