Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Administrátor - Sandleríno

1 2 3

14.12.2020 20:45, naposledy upraveno 14.12.2020 20:47 uživatelem Rataj

Cosmmo, Cosmmo..

Sám jsem se na video díval a ban je určitě oprávněný.

1. Byli v jasné početní převaze, tvá postava má pud sebezáchovy.

2. Vytáhli na tebe Glock 17. Ten má prosím pouze pasivní pojistky, nemá žádnou manuální pojistku.
Tvůj argument s pojistkou je neplatný.

3. I kdyby to byla jiná pistole, nepoznáš ze svého úhlu pohledu, jestli je zbraň odjištěná, musel bys zbraň vidět z boku a relativně z blízka.

4. I zbraň s manuální pojistkou lze odjistit za zlomek vteřiny.

14.12.2020 20:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.12.2020 20:58

Myslím, že když někdo má vytaženou zbraň, tak reagovat na to, nebo na případnou střelbu, také vytažením zbraně je zcela přirozená reakce a MG z jejich strany určitě neprokážeme.

arciCZ

Hráč

33
14.12.2020 21:04

@Rataj, dobrá ale zajímavé je že zbraň vytáhnou ve stejný okamžik a taktéž bez žádného RP i když po něm střílí tak zdrhá.. Myslím si že v rámci fear RP by asi přestal utíkat.. A nebo by alespoň něco pronesli né že od nich .. padne za celou dobu jen jedna věta.

Kenny15

Hráč

19
14.12.2020 21:06

Milý Cosmmo. Jelikož tě moc nemusím, tak se tě ale musím zastat! Po zhlédnutí videa bylo jasně vidět, že tě muž č.1,tudíž Filip Pataky nesejmul. (Jeho jméno se zobrazilo při /me bouchá na okno, ale to beru jakože kdo to byl, o žádnou metu se teď momentálně nejedná). Patřičně jsem sledoval tvoje staty, hlavně HP, kterých si měl tak na půl. Možná mě bude někdo soudit že jsem slepej, ale do Cosmma se vážně nikdo netrefil. Navíc ani nebylo jasně vidět, že by muž č.1 vytáhl zbraň, navíc to ani nezarpil...(možná měl nastavené ame, ale to jsem moc nepostřehl). A teď sejmutí všech zůčastněných....no, neříkám že se tohle nedokáže udělat, když máš dobrý postřeh tak OK. Další dva co měli zbraně by měli navštívit oční ambulanci, protože s jejich AIMem by nestřelili ani slepici. 

Tudíž bych řekl že k porušení pravidel nedošlo. Navíc se mi zdá, že Sandleríno je na tebe zasedlý.

Tudíž bych požádal VAR o přeskoumání situace ve vápně, jestli bude nařízená penalta nebo ne. 

Po detailním přeskoumání rozhodčí udělil žlutou kartu hráči Sandleríno, a nařídil přímý kop.

14.12.2020 21:11

Co si budeme, jejich RP taky není čisté, to je pravda.

Ban mi ale stále přijde oprávněný, prostě ta početní převaha hraje velkou roli při Fear RP.

Kenny15

Hráč

19
14.12.2020 21:20

@Rataj No dobře, ale stále to hraje ve prospěch Cosmma, i to, že protější strana neerpila dostatečně. Zkus se na video podívat znovu a koukej se na jeho HP. Já si osobně myslím, že Cosmmo nebyl zasažen nábojem, tudíž z toho vyvázl bez zranění a hlavně dokázal zneškodnit polovinu zakuklenců. Stále si osobně myslím, že video hraje ve prospěch Cosmma.

sandlerino

Hráč

42
14.12.2020 21:34

@Kenny15 Zde nejde o to, že byl střelen, zde jde o to, že na něj mířily 3 osoby.

14.12.2020 21:34

Co má zranění společného s Fear RP?

Fear měl hrát předtím, než ho vůbec mohli zranit a nezranili..

Kenny15

Hráč

19
15.12.2020 10:08, naposledy upraveno 15.12.2020 10:10 uživatelem Kenny15

@sandlerino Ze začátku na Cosmma nikdo nemířil, začal na ně mířit Cosmmo, teda spíš na osobu č.1. Potom se přidali ti dva co stáli v zádu za Mercedesem. Než muž č.1 stihl vytáhnout zbraň, tak začal Cosmmo střílet. Sejmul prvního dvěmi ranami a zbytek se do Cosmma ani netrefil, když sejmul muže, č.1, kdyby zbytek nezačal pomateně střílet, tak mohli v klidu ujet a Cosmmo nemusel odejít s banem. Ale jelikož šel rozum stranou, tak stále hraje video ve prospěch Cosmma, a vůbec nevidím, že by porušil nějaké pravidlo, krom toho  že psal pár nesmyslů Zigovi.

1 2 3