Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Psychológ


KoKi

Hráč

8
17.12.2020 01:08

Zdravím, chcel by som sa tu len opýtať, aká je maximálna doba čakania na psychológa kvôli psychotestom na zbrojný preukaz. Viem že je veľmi žiadaný, ale rád by som vedel, po koľkých dňoch ho môžem očakávať, aby som si sledoval discord, nakoľko nemám veľa času si to stále sledovať každý deň a každú hodinu. Rovno sa chcem opýtať, ako prebieha ústna časť psychotestov.

Ďakujem, 

S pozdravom KoKi

17.12.2020 01:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

F3nixar

Hráč

22
17.12.2020 01:40

K tomuhle bych se rád krátce vyjádřil,

Teď momentálně nenabírám z jednoduchého důvodu. Našel jsem s pomocí Tousta jednu velkou díru v systému, které je nutno opravit. A to musím udělat s ředitelem ZZS. Kdybych se jim stal, což pochybuji vzhledem z IC ději, tak budu společně s FallEaglem a ředitelem pracovat na tom, aby jsme tuhle velikou díru zaplnili. 

Po zaplnění této velké díry, tak budu zase opět obvolávat nebo už konečně psát smaily o tom, kdy a kde se bude konat ústní pohovor. Nebojte se nic, my s FallEaglem jsme na vás nezapomněli jen potřebujeme vyřešit tento velký problém. 

Dejte nám čas a dočkáte se!

S pozdravem - F3nixar/Antonio Blake

 

17.12.2020 11:11
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KoKi

Hráč

8
17.12.2020 12:31

Ďakujem všetkým za odpovede. Budem teda čakať a môžete to tu uzavrieť. 


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo