Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Non-RP opuštění frakce | Jiří Novák

Psychotize

Hráč

8
17.12.2020 12:14

Dobré poledne všem, dnes co jsem přišel ze školy domů a připojil se na server v obědové přestávce, abych pořešil něco s mojí firmou, tak mi jeden zaměstnanec opustil frakci, bez toho aby podal výpověd, vrátil legitku nebo dal komukoliv vědět. Dal bych to do Reportu, ale bohužel nikdo ze "STAFF" nebyl online, tak to hážu sem. Díky za vyřešení.

Screen: https://imgur.com/a/y4zhFDS

17.12.2020 22:26

Ahoj,

jen se potřebuju ujistit, než udělám nějaký závěr - zkontroloval jsi si IC e-mail a telefon? Nemohlo se stát, že ti výpověď oznámil tam nebo na IC Discordu, event. nemohl výpověď oznámit jinému vedoucímu? Pokud ne, s hráčem situaci dořeším, o víkendu bych už měl být k dispozici. 

Psychotize

Hráč

8
17.12.2020 23:40

Ahoj SedliXi.

e-mail nic ani telefon. IC Discord nepoužívám. Jediný druhý vedoucí je Eveline Deelay a s ním jsem každý den v kontaktu. Říkal, že mu nic neříkal, takže takto.

18.12.2020 00:20
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem