Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Informace Nábor helperů


18.12.2020 17:34, naposledy upraveno 23.6.2022 17:02 uživatelem Rataj

Hledáme posily do našich řad! Vyhlašujeme nábor na Helpery - hrdinné pomocníky, kteří chtějí pomáhat nováčkům na našich serverech.

Současná pozice Helper prošla velkou změnou, je nyní součástí nového týmu Helperů, který má například ikonku a tag na Skimu.

Máme v plánu nabrat až 20 nových Helperů, neváhejte a přihlašte se!

Tento nábor, narozdíl od běžných náborů do AT není časově omezen, platí tedy až do odvolání.

Helper je nejnižší úrovní člena AT, má nízké pravomoce, avšak svou aktivitou a dobře odvedenou prací se může po čase dopracovat na vyšší pozici v AT. Nejjednodušší cesta do AT je právě přes pozici Helpera, na kterou vezmeme téměř každého, kdo splňuje požadavky a vyzkoušíme si právě na této pozici, jestli se nám s ním dobře spolupracuje či nikoliv.

 

Co dělá helper?
- Pomáhá nováčkům na našich serverech, zaučuje je, jde jim příkladem
- Pomáhá všem hráčům s jejich problémy, zařizuje aby došlo k jejich vyřešení
- Pomáhá adminům a moderátorům připravovat akce pro komunitu
- Odpovídá na otázky v HelpChatu a v kanálu #help na našem Discordu
- Přivádí nové hráče, propaguje náš portál a dobře ho reprezentuje
- Je aktivní na našich serverech, drží komunitu pohromadě

Jaké jsou podmínky?
- Nahraných alespoň 100 hodin na libovolném herním serveru našeho portálu
- Chuť a trpělivost pomáhat novým hráčům, dobré vycházení s lidmi
- Příkladné a reprezentativní chování

Jak tento nábor probíhá?
- Podáš si přihlášku na Helpera prostřednictvím nového tématu
- Já nebo @Dzardys ti odpovíme a rovnou tě buď přijmeme do týmu, nebo ti přihlášku zamítneme

 

Dotazy k náboru můžete směřovat do odpovědí tohoto tématu.

19.1.2021 14:55

Připomínám, že stále hledáme nové Helpery do našich řad.

Se stále roustoucím počtem hráčů je potřeba také dostatek Helperů.

Pokud chcete pomáhat nováčkům, neváhejte a podejte si přihlášku.

18.5.2022 04:48, odstraněno 18.5.2022 05:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.6.2022 20:55, naposledy upraveno 23.6.2022 21:36 uživatelem Dzardys

S převzetím Helper Teamu si dovoluji aplikovat (nové) podmínky pro přijetí a blíže vám tak specifikuji, co vše vás čeká a co byste měli splňovat.

Přihláška

Struktura přihlášky zůstane i nadále stejná, obecně však platí, že čím lepší přihláška (pravopis, délka, slovní zásoba), tím větší šance se k nám dostat. Ovšemže se bere ohled na dyslektiky, dysgrafiky a tak podobně. 😉

Jaké podmínky musíš splňovat, aby ti mohla být přihláška schválena?

Minimální počet odehraných hodin, čili 100, zůstává, nýbrž jej specifikuji na náš server MTA Skimo RolePlay. Předmětem vaší práce bude především působení na tomto serveru, proto byste měli znát vše potřebné a pomáhat tam hráčům. Pomoc hráčům však nebudete nabízet pouze ve hře, ale i zde na fóru, kde se taktéž ve většině příspěvků bavíme o Skimu.

Ochota, kreativita, zodpovědnost, svědomitost, trpělivost. To jsou vlastnosti, které by neměly chybět žádnému helperovi. Každý den v práci helpera pro vás může být novou zkušeností, během níž si bez těchto vlastností moc neporadíte. 

Příkladné a reprezentativní chování se úzce pojí s trpělivostí. Někteří hráči mají zkrátka v úmyslu nám zde škodit a bude potřeba, abyste i v takových chvílích zachovali chladnou hlavu a jednali jako profesionální jedinci. Můžete se tak blýsknout před těmi, kteří to v minulosti mnohdy nedodržovali.

Historie trestů. Pro přijetí do helper teamu byste neměli mít nijak zvlášť obsáhlou trestní historii. Vyvarujte se permanentním banům, trestům za trolling a další pravidla, která by o vaší osobě mohla vypovídat jen to nejhorší. Celkově byste neměli v čase podání přihlášky mít ve své historii trestů žádný závažný trest v období posledních dvou měsíců. To však platí i na dobu během přihlášky. Závažnost trestu určí člen AT.

Kdo a co o tvé přihlášce bude rozhodovat?

Úplně nejvyšší slovo během rozhodování má vedení AT společně s vedením HT, doplněni o zbytek členů AT. Ačkoli můžeš splňovat všechny níže uvedené podmínky, vyhrazujeme si právo ti přihlášku i tak zamítnout, pakliže s tvou osobou budeme mít většinově problém. Jako bezproblémový hráč se však nemáš čeho bát, toto je jen pojistka proti věčně problémovým hráčům, kteří se však stále pohybují na hraně pravidel. Totéž však platí opačně, kdy tě budeme chtít přijmout.

Dále mimo rozsáhlosti a úrovně přihlášky bude zhodnocena tvá aktivita ve hře. Čili co a jak RPíš, jak často do hry chodíš, zda děláš problémy, zda máš nějaké pěkné nápady a tak dále. Čili pokud stanovuji dvouměsíční lhůtu bez banu, určitě to nepůjde vyřešit tak, že do té hry dva měsíce nepřijdeš. A neboj se, tvá aktivita je po celou dobu sledována členy AT, ani o tom nevíš. 😄

Na názoru komunity si budeme taktéž zakládat. Pokud hráči projeví značný a seriózní zájem o tvou osobu v helper teamu, tvá šance na přijetí bude jistě vyšší, než kdybys měl pod přihláškou jeden nesouhlas vedle druhého. Neusni však na vavřínech, přijetí do HT nesouvisí jen s názorem komunity. Neber to tedy jako nějakou jistotu.

A co se bude dít dále?

Jakmile uznám za vhodné, že bych ti měl odpovědět na žádost, odpovím ti na ni. Nebudu tu slibovat, kdy přesně to bude, někdy zkrátka bude potřeba více času na promyšlení nebo na sledování tvé osoby ve hře. Žádám vás tedy, abyste brali na tento fakt ohled a nikterak nenaléhali na mě ani na kohokoli dalšího ohledně vyhodnocení přihlášky. V případě porušení ti bude přihláška bez dalšího zkoumání zamítnuta. 😣

Pokud se ti podaří přes první náborové kolo projít, dostaneš na mě kontakt a domluvíme se spolu na nějakém termínu, během něhož si společně sedneme na TeamSpeaku a lépe se poznáme. Určitě počítej s tím, že se může zastavit i někdo další z Admin Teamu, rádi bychom tě lépe poznali, především aby naše další spolupráce byla jednodušší. Během našeho pokecu určitě nebudeme zkoušet tvé zkušenosti a schopnosti, to nastane jen zřídkakdy, kdy pro nás rozhodování bude náročným počinem. Jednoduše si pokecáme, o čem budeme chtít, a naladíme se na stejnou notu. 🎵

Pokud během rozhovoru uznáme, že jsi osoba, kterou v HT potřebujeme, seznámíme tě s ostatními helpery, vysvětlíme ti, co a jak a necháme ti volný prostor, aby pro nás oba bylo dost času na tvou aklimatizaci.
Pokud ti nebude sedět ústní pokec přes TeamSpeak, určitě není problém se domluvit a pokecat si textově přes Discord. Avšak bychom byli mnohem radši, kdyby to bylo na TeamSpeaku, přeci jen se tam denně scházíme s adminy a helpery.

V případě, že ti přihláška schválena nebude, ať už z jakéhokoli důvodu, dostaneš příležitost nápravy nedostatků. Není zde žádný limit (pokud ti jej přímo někdo z vedení AT/HT nestanoví) pro počet tvých přihlášek. Ber však zřetel na to, aby tvé přihlášky byly smysluplné a veškeré nápravy byly poctivými nápravami.


Splňuješ veškeré podmínky, chceš se stát součástí Helper Teamu a být inspirací pro mnoho nových i stálých hráčů? Podej si přihlášku a budeme se na tebe těšit. 💙

<GA> Dzardys
správce Helper Teamu

Vyhrazuji si právo tyto podmínky kdykoli v průběhu pozměnit, proto byste měli před podáním přihlášky zkontrolovat, zda nedošlo k nějaké změně, dle níž byste nesplňovali podmínky. Nebude to však nic pravidelného a určitě ani osobního, podmínky budou upraveny vždy na základě předchozí zkušenosti s těmi předešlými.


Powered by LeoSight IFS
LT~97

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024