Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tankování vozidel


Regi

Hráč

21
19.12.2020 17:29

Zdravím, mám tu návrh či takovou vychytávku při tankování vozidel na čerpacích pumpách. Aktuálně je to tak, že při tankování všech vozidel je zapotřebí držet mezerník, než bude nádrž plná. Přidal bych to, že u nákladních vozidel by byla možnost funkce takové pojistky, aby se nemusel držet mezerník, jelikož objemy nádrží jsou velké a natankování např. u tahače 500l paliva je zdlouhavé. Potom by došlo ke cvaknutí tankovací pistole např. do /do, že je nádrž plná. Já bych tuto funkci uvítal, možná i další hráči. 

Děkuji za případné komentáře a názory.

sandlerino

Hráč

39
19.12.2020 18:07

Nemyslím si, že by to něčemu pomohlo. Dle mého lepší je zdlouhavé čekání při držení mezerníku, kdy hru vnímat v podstatě musíš, než-li AFK-ovat při pojistce, kde by tomu tak nebylo. 

TheNex

Hráč

2
20.12.2020 02:06

Ale když tankuješ v realu, tak tam taky máš pojistku, kterou cvakneš a jede to samo, dokud nemáš plnou. Já jí teda nepoužívám, protože pořád tankuju za dvě kila, ale vím že tam je :D myslím že by to nebylo uplně na škodu, fungovalo by to, kdyby se k držení mezerníku zmáčkl třeba alt, kterej by ten mezerník jakoby zaseknul, a jelo by to furt, pak by se případně zmáčknul alt znova, a tankování by se přerušilo. Když už, tak bych k těm benzínkám přidal to, aby se před natankováním dala do stojanu platební karta, protože když dotankuješ, tak platíš hned na místě, kde se tankuje, což je dost nerealný. Navíc v USA to tak mají, dáš tam kartu, možná i nějakej limit za kolik chceš(kterej by byl podle mě zbytečnej přidávat) a tankuješ.

Regi

Hráč

21
28.12.2020 13:51

@Rataj prosím o vyjádření. Mě jde o to, abych při tom zdlouhavém tankování mohl vyřizovat i jiné věci, když stojí na benzince. Např. věnovat se vysílačce, mobilu nebo frakčního chatu. Je to sice takový detail, ale myslím si, že by to někteří řidiči tahačů uvítalo, jelikož tankovat 500 litrů zabere delší čas, než-li tankovat do osobního vozidla.

Děkuji.

28.12.2020 15:13

Bude přidáno s nočním restartem.


Powered by LeoSight IFS
LT~64