Ahoj
Neviem kto nevie čítať, @neznamy#598 sa ospravedlnil @Patryk lebo si myslel že sa rozprával včera s ním, a nie @Mayonezka, pretože všetky jeho odpovede smerujú na @Patryk a on mu aj na to odpovedal ❤️
skús si to prečítať ešte raz
ani sa už k tomu nebudem vyjadrovať povedal som čo si myslím, už tu aj tak končím, na nikoho sa nehnevám, ďakujem všetkým čo so mnou kedy hrali na tomto portáli, prežil som sem veľa zábavy a budem na to rád spomínať, a @neznamy#598 mám ťa rád ako človeka, si sympatický chalan a bol si ku mne vždy spravodlivý, niekedy až moc dobrý, nechcel som ťa nijak uraziť tým čo som hore napísal, prepáč ak sa tak stalo, len som naštvaný za to čo si mu povedal
Všetko z mojej strany
Lúčim sa
A ešte raz Ďakujem
Ahoj
Neviem kto nevie čítať, [user:598] sa ospravedlnil [user:1026] lebo si myslel že sa rozprával včera s ním, a nie [user:3347], pretože všetky jeho odpovede smerujú na [user:1026] a on mu aj na to odpovedal ❤️
skús si to prečítať ešte raz
ani sa už k tomu nebudem vyjadrovať povedal som čo si myslím, už tu aj tak končím, na nikoho sa nehnevám, ďakujem všetkým čo so mnou kedy hrali na tomto portáli, prežil som sem veľa zábavy a budem na to rád spomínať, a [user:598] mám ťa rád ako človeka, si sympatický chalan a bol si ku mne vždy spravodlivý, niekedy až moc dobrý, nechcel som ťa nijak uraziť tým čo som hore napísal, prepáč ak sa tak stalo, len som naštvaný za to čo si mu povedal
Všetko z mojej strany
Lúčim sa
A ešte raz Ďakujem