Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zneužití District IC - Psychotize


Psychotize

Hráč

8
19.12.2020 21:12, naposledy upraveno 19.12.2020 21:16 uživatelem Psychotize

Dobrý den Milý hráči a hráčky.

Dnes jsem byl zabanován s tím, že jsem prý zneužil "District IC". Nechci tu jít proti někomu rozhodnutí, nejspíše to byl právoplatně udělený ban, i když mi přijde úplně zbytečný, chyby se stávají a v tu chvíli mi to možná nedošlo, že to je proti pravidlům

 

- Příběh -

Jel jsem s mojí zástupkyní v Chargeru s tím, že jsme hledali nové nemovitosti pro firmu. Natož mi ve vysílačce sdělovala Katie Lee jestli se nechci přijít podívat na jejího nového Nissana Skylina GTS. Když jsme tam přijeli a obhlížel jsem auto, tak jsem ho ICly chválil až jsem z toho zaRPil, že jsem tomu Skylinu dal pusu na prdel a do districtu napsal "Muck".

 

- Vysvětlení -

Na několika Roleplaych serverech jsem potkával, že si týpci bindují do districtu, že jsou "slyšet hlasité výstřely z výfuku", neboli je nascriptované, že když střílíte ze zbraně, tak se do toho districtu vypíše, že jsou slyšet hlasité střely ze zbraně ... tudíž z tohoto principu jsem pochopil, že district slouží k dění okolo, co může okolí slyšet, tudíž jak jsem tomu autu dal na nárazník takovou pusu, že bylo slyšet mlasknutí "muck".

 

Kdy jsem byl zabanován?     - Před půl hodinou

Za co jsem byl zabanován?  - Za nevhodné použití District IC

Na jak dlouho?                      - 2 Hodiny

Kdo mi BAN udělil?              - Sammael02

 

- Omluva a popř. smazání banu z historie -

Nejsem typ hráče co zrovna se snaží kazit hru ostatním, porušovat pravidla nebo jakkoliv kazit dění IC, spíše se snažím všem pomáhat a vyhovět což se vztahuje i na mojí herní postavu a charakter Kenzia Blake, která svoji firmu řídí "Demokratickým stylem řízení" a "participativním stylem řízení". Nejsem proti banu, souhlasím s tím, že byl udělen právoplatně a klidně si to odpykám, jen jsem se chtěl omluvit, že jsem se toho dopustil, i když jsem to úmyslně neudělal, k tomu bych chtěl říct, že i ta délka za hloupé "Muck" dostanu 2 hodiny.

 

Ban si odpykám, ale tuhle žádost píši jelikož bych byl rád, kdyby se mi nepočítal do historie. Děkuji za přečtení... popřípadně mi prosím vysvětlete, jak ten district IC funguje.

 

 

19.12.2020 22:13, naposledy upraveno 19.12.2020 22:16 uživatelem Rataj

District IC, jak název napovídá, je popis, který vidí celý "distrikt."

Jedná se o obdobu příkazu /do, která má ale rozsah o poloměru 200m. A mimochodem to je na poměry GTA opravdu velký rozsah (když stojím uprostřed Palomina a dám /district, je to vidět úplně po celém Palominu).

Promiň, ale "muck" není slyšet na 200 metrů. "Hlasité výstřely z výfuku" jsou sice slyšet poměrně daleko, ale taky sem moc nepatří a je to značně na hraně (trest bych za to nedával, ale nepovažuju to za validní užití District IC).

Ban je tedy oprávněný, dostal jsi jej jen na 2 hodiny, což jsem Sammaelovi sám poradil vzhledem ke skutečnosti, že jsi tohle neudělal poprvé (včera jsi udělal totéž). Kdyby se to stalo jen jednou, tak to ani neřešíme.

V každém případě moc cením, jak jsi žádost o unban napsal, máš za ni ode mě malé bezvýznamné plus.

sammael02

Hráč

21
19.12.2020 22:49

Ban vypršel, zamykám téma. 🔐


Powered by LeoSight IFS
LT~32