Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Těžba kryptoměn vylepšení


izerman

Hráč

15
27.12.2020 04:39, naposledy upraveno 30.12.2020 05:12 uživatelem izerman

Chtěl bych navrhnout, aby se kryptoměna dala těžit přes PC/Notebook který koupí hráč v elektro obchodu.

Počítač by měl trošku větší rychlost než notebook a obojí větší než mobil. Pokud by se na těchto zařízení začlo těžit začala by se jim ubírat (durabilita) po čase se zničí. Někdo by si mohl myslet: No to by pak každej vydělával miliardy... Proto by bylo dobré nastavit rychlost poškození zařízení tak, aby sice hráč měl profit ale ne tak velkej sice si natěží například z počítače kryptoměnu v hodnotě 50 000kč ale bude muset koupit nový počítač za třeba 20 tisíc mohli by se přidat i počítače za různé ceny podle výkonu. Hráč by si mohl založit účet na kterej by veškerá zařízení propojil. Pro případ že by lidi vydělávali i tak dost díky tomu tak by se přidalo aby se měnila cena kryptoměn denně nebo týdně a pokud by klesla cena hodně dolů hráč by mohl i prodělat, taktéž by se mohlo přidat, aby pokud by kryptoměnu neustále někdo prodával aby se rychleji a mnohem víc zmenšovala hodnota to samé naopak pokud by se moc neprodával pomalu by se navyšovala hodnota, ale stále by platilo to že se buď denně nebo týdně bude automaticky měnit random hodnota. Mohl by se přidat i miner co by těžil nejvíc rychle ale mohl by být nelegální + se bude rychle opotřebovávat a dal by se koupit jen u skrytého NPC za nemalou cenu.

Aby to nebyla jen tak nějaká farma penízku tak by se mohlo stát určili by se % na to že se těžba zastaví kvůli nějaký chybě a musel by se počítač/notebook popřípadě miner restartovat. Vše by fungovalo i po čas kdy by byl hráč offline, ale po nějaký době se mu to vše zastaví protože to bude potřebovat restartovat, Mohl by to být i takoví menší hazard jako herní automaty. Narveš do toho sto tisíce a buď na tom vyděláš například 200 000kč nebo proděláš nakoupíš techniku ale kryptoměna spadne dolu a bude za malou částku. Tento návrh se netýká telefonního těžení maximálně by se mohlo upravit to aby to co těží telefon se přičítalo do společného konta na které by bylo vše napojeno. 

How to Build a GPU Mining Rig | HP® Tech TakesAmazon.com: AntMiner S5 ~1155Gh/s @ 0.51W/Gh 28nm ASIC Bitcoin Miner:  Computers & Accessories

 

27.12.2020 08:17

Skvělý nápad, určitě souhlasím a oživilo by to RP, je trošku nereálné těžit BTC z mobilního telefonu. 😂

ferrari

Hráč

4
27.12.2020 11:53

Řekl bych, že je to možná i zbytečné přidávat další věci na těžení krypto. Za mě je to jen taková farma na peníze, nic nedělání a pouze vydělávání peněz.
O tom profitu je to pěkný, že vyděláš 50.000 a koupíš počítač za 20.000, ale když už to chcete víc realné, tak si nachystej statisíce na těžení krypto, protože za 20.000 asi těžit kryptoměny nebudeš. A to, že nějaký "miner" by se dal koupit u NPC a byl by jakoby "nelegální" a těžil by rychle, je za mě totální kravina, si ty počítače můžeš koupit dva když už.

Každopádně, co psal @Zdendas tak těžení kryptoměn na telefonu taky jde. 
RP to za mě určitě neoživí, každej zajde do obchodu, koupí PC, dá dom, zapne a to je vše. Nic víc se dělat nebude.
Radši bych ten čas co na tom  AT stráví dal do něčeho co je užitečnější (chod serveru a věci kolem toho)

izerman

Hráč

15
27.12.2020 15:34

@ferrari Děkuji za názor, a proto jak jsem psal tak bude nějaká šance že se stane chyba při těžbě a PC/Notebook popřípadě i ten miner se bude muset restartovat takže na to jednou za čas bude muset hráč mrknout. A taktéž by se každý den nebo týdně random měl kurz spadla by cena nebo se navýšila na tu kryptoměnu a k tomu pokud by to dělal fakt každý tak pokud by se kryptoměna furt a furt prodávala tak by se o to rychlejš a o to víc kurz zmenšil.  Takže by to byl i takoví hazard a nedělal by to tak každým protože by na tom mohl i víc ztratit. A co se týče toho mineru mohl by být buď legální ale drahý nebo nelegální kvůli velké rychlosti takže by hráč ještě riskoval problémy s policií kdyby chtěl víc. Když to srovnám s realitou tak několik lidí taky těží kryptoměnu a může se stát že na tom i ztratí a i se to některým stalo, že na tom prodělali než vydělali :) 

27.12.2020 15:53

Nějaké nelegální boosted-super-fast-ultimate těžení je od začátku do konce nesmysl. Buď prostě máš výkon, nebo nemáš výkon - nelze to změnit, že v mineru přepneš nějakej switch na 'illegal' a ono to bude najednou rychlejší. Něco si prosím o kryptu načti.

izerman

Hráč

15
27.12.2020 16:05

@JazeX nepsal jsem že bude v mineru nějaký switch... Miner by se dal koupit v obchodě za hodně peněz a byl by legální nebo by byl někde u NPC schovaného a byl by nelegální a ten Miner tak by se vůbec přidávat nemusel napsal jsem že by se mohl přidat to by bylo na vedení serveru. Ceny elektroniky, nastavení kurzu kryptoměn, rychlosti těžby, rychlost poničení elektroniky, % na to že se těžba na jednom stroji vypne a hráč bude muset zařízení restartovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~56