Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na RP akce


Petan09

Hráč

20
30.12.2020 19:09

Nápad na RP akci

Zdravím, zde uvedu pár slov o mém návrhu. Jako každý určitě ví, že některým situací se nevyhneme. Tito situace se na naší zemi stávají deno-deně. Myslím si že tyto situace by pro RP a pro komunitu prospěli. Přidalo by to určitě další náročnost hry. Zde zveřejním několik RP situací a pokusím se je do detailu sepsat tak, aby byli čitelné a srozumitelné. Místo konání RP akce by bylo vhodné vždy v herní zóně. 

PÁD LETADLA:
 Ano, situace pádlu letadla. No aktuálně se pokouší pár lidí rozjet na RP letectví. Nemám proti tomu problém a díky tomu by mohla být i další RP akce pro všechny. Bylo by určené místo, třeba v San Fieru, hromadné neštěstí, v letadle by bylo několik zraněných hráčů. Nejlépe kdyby "administrátoři" "erpili" zraněné. Důvodů je určitě dost. V této RP akci by figurovali všechny složky IZS, nebo by se vyhlásil podle potřeb složek trauma plán. Myslím si že aktuální stavy IZS tomu vyhovují. Na místě by byli zřízeny velitelé zásahu. IZS by si mezi sebou měli zkušenost si opravdu RP užít, zabavit se a vyzkoušet svoje vztahy a vzájemné spolupráce. Při akci by byli zakázaná veškerá nelegální činosti.

VÝBUCH NA KONCERTĚ: 
Byla by hromadná akce hráčů na které by se pařilo ve velkém. Situace by se hrála kousek za Palominem. Bohužel budova ve které si situace odehrávala by nebyla už 7 let kontrolována. Pod pódiem se nachází hlavní uzávěry plnu. Bohužel tancující diváci by tancovali a hýbali čím dál víc, podpořili by hrající hudební skupinu. Bohužel, hlavní uzávěry plynu by se uvolnili a nadále by vznikl výbuch. Výbuch by byl viditelný po celém Red Contry pomocí /do a /me. Určitě super zpestření. Při akci by byli zakázaná veškerá nelegální činosti.


DODATKY K AKCÍM: Akce by byli pod kontrolou adminů, aby jsme se případně vyhnuli FRP ostatních hráčů. 

 

Tak, tímto vám děkuji za přečtení, určitě budu rád za dodatky, nebo komentáře kladné či záporné. Myslím si že návrh solidní. Tímto děkuji a předávám komunitě hráčů a adminům.

Příjemný den přeje Petan09

DĚKUJI ZA POZORNOST


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024