Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hledá se psycholog

neznamy#598

Smazaný účet

23
31.12.2020 04:32

Ambulance Klinické Psychologie
Dillimore

Máš rád práci s lidmi, jsi dostatečný sebemrskač a psychologie je tvojí vášní? Tak chceme právě tebe!
Ambulance klinické psychologie v Dillimore hledá posily do svého teamu psychologů.

OOC Podmínky

• Věk 18+ ( pokud mě zaujmeš, lze udělit i vyjímka )
  • Umět plynule psát Českým jazykem, bez chyb a tak, aby tě pochopili ostatní hráči
  • mít velkou slovní zásobu
  • alespoň okrajová znalost psychologie

IC podmínky

Povinné

• Dosažený věk 26 let
  • Vystudovaný obor psychologie
  • Předchozí praxe je vyžadovaná
  • Vlastnit Řp. Sk. B

Nepovinné

• Vlastnit Psychotest ( pokud jej nemáte, bude Vám naším pracovníkem vystaven )

Průběh náboru

• Podání přihlášky a zaslání motivačního dopisu
  • Pokud žadatel neprojde, bude si moci podat žádost až při dalším náboru.
  • V případě, že budete zařazeni mezi nadějné kandidáty, budete pozvání na osobní pohovor, budeme Vás kontaktovat mailem, telefonem, nebo přes zprávu na telefonní aplikaci Discord ( Pokud mne zaujmete dostatečně, pozvu si Vás i na TS, kde spolu hodíme řeč a ujasníme si pár věcí)

Poznámka

Vaše motivační dopisy a CV vkládejte přímo pod tento topic

Vzor Přihlášky

[OOC] informace

Přezdívka:
Věk:
Vaše OOC zkušenosti a znalosti z psychologie ( minimálně 100 slov):
Discord+Tag:

[IC] informace

CV (Jméno, ... ) :
Motivační dopis (minimálně 250 slov)

Za Ambulanci Klinická Psychologie

Patryk

Hráč

24
31.12.2020 21:41, naposledy upraveno 3.1.2021 16:29 uživatelem Patryk

OOC] informace

*Meno (prezývky su moc ehm :D): Patrik
Věk: 17
Vaše OOC zkušenosti a znalosti z psychologie ( minimálně 100 slov):Tak momentálne sú dosť slabé kedže v súčasnosti študujem len na strednej škole aj to v obore informatika. No počas štúdie momentálne už 3. rok mám predmet na ktorom sa zaobývame psychológiou, psychikou človeka a na posledných hodinách z časti filozofiou. Tato téma ľudskej psychiky ma dosť zaujíma a baví o čom svedčia aj moje známky :D. Bavia ma veci ohľadom ľudskej mysle z toho dôvodu som si aj prečítal knihu o Základoch psychológie, vnímaní a myslení človeka. Najviac ma asi zaujímajú filmy ktoré zobrazujú psychiku a myslenie masových vrahov a veci ohľadom ich zmýšlania. Týchto filmov mam napozeraných x. Rád pracujem a komunikujem s ľuďmi, a myslím, že moja seriózna komunikácia je na úrovni :D. Hlavne z toho dôvodu, že sa zaujímam o túto tému sa zaujímam o tento post. Môj čas je počas celého dňa skoro stále, nemám problém aj vo večerných hodinách.

pohDiscord+Tag: Patryk#5913

[IC] informace

CV (Jméno, ... ) : Santino Beneventi

Bc. Santino Beneventi, Palomino Creek

Zdravotnicka záchranná služba San Andreas
Ambulancia klinickej psychológie
Ing. Alex Strasz
Dillimore

Palomino Creek, 31. decembra 2020

Vážený pán Strazs,

na základe ponuky uverejnenej na portáli https://leosight.cz/forum/topic/2722 sa uchádzam pozíciu psychológa. Vaša ponuka ma veľmi oslovila prostredníctvom pomoci ZZS v týchto ťažkých časoch. ZZS, konkrétne vašu ambulanciu vnímam ako serióznu organizáciu s profesionálnym prístupom k občanom. Psychológiu považujem za odvetvie, ktorému sa treba venovať viac v našom štáte a nerobí mi problém orientovať sa v nových trendoch a postupoch pracovania s ľuďmi. Vo voľnom čase ma baví študovať novinky a postupy z oblasti psychológie aj preto by som chcel svoje doterajšie skúsenosti preniesť do tohto sektoru ako súčasť Vášho tímu.

Som absolvent Univerzity v Miláne v odbore Aplikovaná psychológia s trojročnou praxou na pozícií psychológ/terapeut v poliklinike v Miláne.

Ako som už zmieňoval mám za sebou trojročnú prax na pozícii psychológa v Zdravotníckej službe v Miláne kde som vyrastal a teda bohaté skúsenosti z pracovania s ľuďmi ktorých psychika bola neraz na bode mrazu. Nadriadený v predchádzajúcej spoločnosti oceňoval najmä moje komunikačné schopnosti a to vo vzťahu s klientmi našej ambulancie. Naučil som sa zvládať stresové situácie a viem sa prispôsobiť meniacim sa okolnostiam.

Plynule hovorím po anglicky, dovolím si povedať, že aj moja hovorová čeština je na vysokej úrovni, dokážem viesť dlhé rozhovory a dohovorím sa aj po nemecky. Pracujem s programami MS Office 365 a dokážem viesť aj databázy. Aplikovanú psychológiu zvládam na pokročilej úrovni a v tejto časti psychológie by som chcel aj naďalej rozvíjať svoje zručnosti. Považujem sa za empatickú a spoľahlivú osobu s aktívnym, pozitívnym a profesionálnym prístupom. Verím, že moje skúsenosti a osobnostné charakteristiky zo mňa robia vhodného kandidáta na ponúkanú pracovnú pozíciu.

Ak Vás moja žiadosť o zamestnanie oslovila, ďalšie informácie veľmi rád doplním pri osobnom stretnutí.

S pozdravom

Santino Beneventi

23.3.2021 13:56, naposledy upraveno 23.3.2021 15:10 uživatelem Kolpanek

[OOC] informace

Přezdívka: Kolpanek
Věk: 15
Vaše OOC zkušenosti a znalosti z psychologie ( minimálně 100 slov): No.. zkušenosti nemám nějak bohaté. Psychologii se věnuji momentálně rok, možná méně. Jasný, na tento job se hodí člověk, který je velmi zkušený, ale já si stojím za tím, že každý člověk se naučí hodně věcí v praxi. Já osobně, jsem byl psycholog na pár serverech, ale málo kdo, si tam žádal psychologické služby. Jak je čas, tak se snažím číst nějaké kurzy "psychologie". Sice, toto zde nepatří, ale zde na skimu, bych chtěl obohatit mé zkušenosti, protože časem v IRL bych se chtěl plně věnovat psychologii a živit se tím. Celkově, chování člověka mne velmi zajímá.

No a teď něco k těm zkušenostem co jsem nabral a využívám i OOC. Dokážu poznat, co se honí člověkovi hlavou, podle chování. Dokážu vést dlouhé konverzace abych poznal, co danému člověkovi vážně je. Dokážu vést různé terapie. Za můj největší úspěch považuji , vyléčení kamarádky ze sklonů k sebevraždě. Dával jsem ji různé rady, věnoval jsem se ji, zajímal se o ni celkově jsem zjišťoval, co se jí hodní hlavou... no a další věci jsou interní, takže zkušenosti mám... nějaké. 

Discord+Tag: Kolpanek#2995

[IC] informace

CV (Jméno, ... ) : Mgr. Oldrich Wimmer

Vážený pane Strasz,

Jmenuji se Oldrich Wimmer. Vystudoval jsem vysokou školu psychologie. Podstoupil jsem troj roční praxi psychologie v Los Santos. Pracoval jsem tři roky v San Fieru jako psycholog, rád bych podotknul, že jsem NEBYL placený. Poskytoval jsem služby "behaviorizmus" a "humanistická psychologie". Mezi mé koníčky patří cestování, poslouchání relaxační hudby a pomáhání lidem. Celkem dlouho jsem se rozhodoval, zda si podat přihlášku na psychologa. Celý život se věnuji psychologii. Zkušenosti mám bohaté. Před pár dny, jsem si zjišťoval, kolik se nachází v ZZS psychologů, podle průzkumu, jsem zjistil, že jenom dva. Tudíž se nabízím jako třetí psycholog. Celkově, bych chtěl výpomoci IZS složce ZZS z pacientami, kteří trpí psychickými poruchami. Taktéž mám zájem se stát psychologem právě zde z důvodu toho, že tato profese je velmi profesionální a "každý" k ní má respekt. Tato práce, mne velmi baví a naplňuje. Největší motivací pro mne jest, jak někoho vyléčím z nějaké poruchy či nějak pomohu. Taktéž jsem zaslechl plno stížnosti, že řešení psychotestů trvá celkem dlouho, to je také jeden důvod, proč se chci přidat mezi Vás, abych pomohl rychleji řešit psychotesty. Jsem ochotný, celý výdělek z psychotestů a dalších služeb posílat na frakční banku. Hodně lidí, mně nemusí věřit, ale já si nepíši, tuto žádost z důvodu, že bych chtěl vydělat, ale abych pomáhal. Mé komunikační dovednosti jsou celkem dobré. Ovládám plně Češtinu a Polštinu.

No, myslím si, že by to mohlo stačit. Děkuji za váš čas a budu rád za šanci. Slibuji, že se mnou nebudete mít žádné problémy a budete se mnou spokojeni.

- Wimmer