Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Novoroční přání

F3nixar

Hráč

28
1.1.2021 00:12

Ahoj komunito,

Tento rok musíme uznat že byl pro mnoho lidí hektický. Z hořejška (vlády) se k nám, normálním lidem, snesla opatření, které byli nerozumné a hloupé. Ale svět RP oživil ještě o to víc. Za tento rok, portál leosight prošel obrovskou změnou a muselo čelit mnoha stresovým situacím. Jako taková, za mně nejdůležitější, odpojení serveru Artheon z portálu leosight. A protože portál leosight nechtěl o svojí komunitu přijít, tak se snažili v co nejkratším časovým úseku vytvořit server, který byl funkční a nabízel zcela novou atmosféru.  Samozřejmě, nový nebyl. Ale neuvěřitelné je, jak dlouho se jim podařilo inovovat celý koncept a snažili se změnit atmosféru. 

A hodně lidí jsem poznal jak v průběhu vývoje, tak po vývoji. Třeba já jsem takto poznal Rataje a spoustu dalších lidí. Dovolím si teď dát celkem nudnou, ale pro mě důležitou část. 

Speciální poděkování patří FallEaglovi, TheToustovi, Scorovi, Kaprálekovi, samaelovi, Sandler a bohužel si nepamatuji další, se kterými jsem se díky vývoji seznámil. (ozvěte se mi prosím pod tenhle příspěvek)

Eagle, díky tobě jsem si mohl odzkoušet další větev RP, která pro mě znamenala hodně. Byl si mi oporou v každých částí RP, které byli pro mě složité. I za ty, někdy až dlouhé, debaty, které byli pro mě a doufám i pro tebe něčím přínosné. Děkuji Eagle!

Touste, tobě chci poděkovat, že ty ses začal se mnou přátelit snad jako první a postupně si mě seznamoval s ostatní částí komunity, načež si toho moc vážím a ať hraješ nebo nehraješ, tak pro mě zůstaneš jako důležitou částí v této RP komunitě.  Seznámil si mě s lidmi, jako byl například sammael02. A dál si mě provázel světem RP, kde jsem si i zdokonalil svojí životní část a tou bylo vyjadřování se. Dělalo mi to problém, ale jak jsem mluvil s tebou, tak si mě nevědomky říkal, jak a co mám dělat.  Děkuji Touste!

A teď ty Score. Ty si byl pro mě také důležitou částí. Byl jsi vždycky náhradou za Tousta, samaela02 a dalších lidí se kterými se bavím hodně. Jsi velmi přátelský kluk, který rád pomůže a rád si z někým pokecá. Rád si s tebou pokecám a prohodíme nějaké vtípky. Děkuji Score! 

Kaprálku, tak tebe jsem poznal celkem nedávno... Ale znali jsme se nevědomky z Artheonu, kde si byl úplně prvním člověkem, který mě pochválil za moje RP. Neumíš si představit, jak mě to dokázalo dohnat dál k tomu RPení a jak mě to vlastně nastartovalo, abych v tom pokračoval. Jsi mi velmi sympatický a rád, i když je to omezený, si s tebou pokecám. Děkuji Kapříku!

A teď ty Samíku.. Tebe jsem poznal přes Tousta a jsem rád, že mě s tebou Toust seznámil.. Pro mě si přinesl toho hodně, ukázal si komunitě, že lidi na sebe nemusí být zlý, aby si spolu pokecali a většinou si to ukázal tím, že si zkrátka odešel, když byli sprostí nebo se ti to zkrátka nelíbilo. Jsi mi velmi sympatický a vždycky si s tebou rád pokecám a hlavně, když mě se snažíš zapojovat víc do RP. To se mi na tobě nejvíce líbí, že si dokážeš vážit lidí a snažíš se je udržet. A to až tak, že se snažíš, aby s tebou RPili a povídáš si s nimi.  

No Sandlere... My si moc nepokecáme, jo jednou na svatej rok se připojím a kecáme. Ale tobě také patří speciální díky, protože díky tobě, moje RP na serveru se někam dostalo a vzal si mě do ZZS. 

A tobě Rataji mám také co napsat. Opovaž někdy polevit v tom co děláš, jsi velmi spolehlivý člověk, který ví co dělá. Díky tobě jsem se dostal mimochodem na mojí vysnívanou pracovní pozici, soudce. Ale co musím říct je, že plat za něj je mizerný, měl by si to napravit! Ale zpět ke zprávě. Musím z úžasem koukat, co si společně s částí komunity dokázal stvořit a inovovat. Den co den, vždy v Changelogu vidím, co si opravil nebo přidal (A to včetně takových malých blbostí jako je /slapass (dodělání animace)) Máš ve mě velké uznání a respekt.

A teď to samotné novoroční přání!

Milá komunito, přeji Vám mnoho úspěchu na rok 2021 a doufám, že tento rok, na rozdíl od toho minulého bude úspěšný a něčím přínosný pro nás všechny! Doufám, že rok 2021 bude pro komunitu a samotného portálu poklidným a dále inovativním! Doufejme, že zůstaneme přáteli nebo nejlíp se mnoho lidí zase spřátelí a dají tlustou čáru za tím, co něco provedli. Vést nekonečnou válku jenom kvůli neshodám je blbost a nevyplatí se. Užívejte a žijte svátky! 

Přeje - F3nixar