Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nápad na vytvoření frakce


StearX

Hráč

0
25.11.2018 14:06

Když uz tedy hrajeme tak strašně moc reálné tak mě tak napadlo máme auta každý má auto ve hře ale kdo se stará o stav vozidla napadlo mě tak co udělat nějakou frakcí na STK vozu kdy by v určitých intervalech museli vozidla na stk povinné ručení už platit musíme tak by ktomu ještě ta stk mohla být mohlo by to být třeba v inventáři vozu Nálepka stk a mohla by stim v tom inventáři hýbat třeba jen ta stk nebo něco na ten styl. Co myslíte? Píšu to na mobilu takže to nebude nějak moc uhledne moc sorry.. :)

25.11.2018 17:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

StearX

Hráč

0
25.11.2018 19:26

Byl to jen nápad hned mě neukamenujte :D jestli to nevýjde tak ne byl to jen nápad jak zlepšit realitu ve hře :)

SOn1Xko

Hráč

0
25.11.2018 21:10

Presne tento nápad s STK som mal aj ja ale bolo to zamietnuté lebo by sme ľuďom narobili vraj iba starosti aj keď je tomu tak v realite no ale tak som zvedavý na verdikt.

26.11.2018 09:06

V realitě máš STK na dva roky a je to i tak strašně otravný řešit... Kdybys to měl na serveru na dva roky, tak hej asi to nikomu asi neublíží, ale frakce by se neuživila. V momentě, kdy to dáš na měsíc třeba, nebo dva týdny, tak to bude všechny otravovat. zvlášť lidi,kteří mají víc jak jedno auto. (nevím kolik lidí z těch, co to STK navrhují ma v realitě vozidlo, nebo více než jedno. Já ano a nesnáším STK) Tohle je prvek, který by hráče na serveru opravdu spíše štval. Nehledě na to, že jak zmínil Falleagle... byla by to jen frakce pro frakci, protože každy, kdo by tam jel by si vjel do Pay and Spray a za 500,- by měl auto na 100% a frakce by mu jen dala štempl a jelo by se dál, ale to mi příjde prostě jako zbytečnost.

Opět zamítám...


Powered by LeoSight IFS
LT~31