Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban maxmrkva


neznamy#3600

Smazaný účet

4
3.1.2021 15:18

Drahý LeoSight portále.
Včera ve večerních hodinách, jsem byl zabanován za něco co mě moc mrzí a chtěl bych se vám a celému Leosight portálu srdečně omluvit.
V průběhu posledních dní mi přišlo fajn se obohatit kradením zabavených zbraní z PSA skladu a využívat je pro osobní účely.

Byl jsem zabanován dne - 2.1.2021
Byl jsem zabanovaný v - 20:04
Byl jsem zabanován z důvodu - Vykrádání PSA skladu
Byl jsem zabanovaný - Permanent
Ban mi udělil - Vlkovod

Přiznávám se, neukradl jsem z PSA skladu zbraň jen jednou a moc mě to mrzí.. Od doby co jsem začal hrát na Skimu, jsem si server
oblíbil a nebyl den abych se tam neukázal. Dění světa Roleplay mě strašně chytlo a nepřestalo mě to bavit. Strašně moc rád bych se tam zpět ukázal
a zahrál si opět RP s kamarády. Udělal jsem strašnou hloupost a touto žádostí o unban bych se chtěl celému Leosight portálu omluvit za mé
činny a poprosit Vlkovoda o zkrácení/zrušení banu. Byla to hloupost a nesu za ní následky.

"chybami se člověk učí" ... a já vám přísahám, že se to nebude opakovat.

Děkuji za přečtení, Maxmrkva.

6.1.2021 11:12, naposledy upraveno 6.1.2021 11:12 uživatelem Awoo

Ahoj @neznamy#3600

I přes tvůj relativně bohatý záznam trestů udělených členy AT, jsme se rozhodli, že ti ban zkrátíme. Srovnám ho tedy na stejnou úroveň jako jinému hráči, jenž byl zabanován za obdobnou činnost, ačkoliv v menším měřítku. 

Zkracuji ti tímto ban na 7 dní (168 hodin) 

Ban ti bude zrušen po uplynuté této doby, tedy 9. 1. 2021 ve 20:05

Tímto považuji věc za uzavřenou a věřím, že jsi se ze svého činu poučil. Pokud ne, následky si nejspíše dokážeš představit.

 

za AT - VlkoVod


Powered by LeoSight IFS
LT~40