Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Letec na dronu

izerman

Hráč

15
5.1.2021 01:58

K screenum asi nemám více co říct posuďte samy. Jméno Milan Lagron

5.1.2021 09:45, odstraněno 5.1.2021 09:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
5.1.2021 13:54, naposledy upraveno 5.1.2021 14:48 uživatelem izerman

Ahoj radime myslím že mám ještě jeden kde je vidět jak po tom co odlít přiběhl zpátky jak budu na notebooku podívám se a kdyžtak pošlu nick byl vidět ještě jak letěl nahoru ale dal jsem pozdě F12... a ten IC chat toho pravidla si vědom jsem vím že to pravidlo je a že se má používat jazyk který si vybereš, nebo koupíš knihu a nastavíš.  A nepsat do něho cizím jazykem. Pokud najdu screen jak potom běží z dálky zpět k autu když spadl pošlu ho sem a trest porušení pravidla ohledně IC jazyka nechám aby se AT rozhodlo mělo jít o srandu a chtěli jsme oživit RP. Oba jsme si to pravidlo ohledně IC jazyků četli. To je zatím vše odemě a za to porušení na mé straně se omlouvám :) 

Něco jsem ještě našel je to fotka jak po tom co odlétl přiběhl za asi minutu nebo dvě zpátky a pak nasedl do toho taxíku kterej je na jedné té fotce kde sedí. To je zatím vše odemě.

5.1.2021 22:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem